Mi a véleményetek az ilyen weboldalakról, szerintetek van jövőjük?
Figyelt kérdés
Az egyik egy "rejtvényújság" saját készításű rejtvényekkel: [link]
A másik pedig egy közösségi és nevelde oldal: [link]
Szerintetek hol tudnám őket hirdetni, illetve melyiket lenne érdemesebb próbálni ismertebbé tenni?
2013. ápr. 19. 20:21
1/14 anonim válasza:
Jelen formájában egyikkel sem büszkélkednék inkább, még névtelenül is gáz ilyet kiadni, bocs. :)
2/14 anonim válasza:
ízléstelen, pocsék oldalak. Ezekkel mit akarsz?
3/14 anonim válasza:
Teljesen el van csúszva. Vagy nem kompatibilis a Chrome-mal?
4/14 A kérdező kommentje:
hát firefox és 1024x768-as felbontásban a tökéletes.
nemgondoltam h ennyire rosszak. de maga a rejtvényes alapötlet jó?
2013. ápr. 19. 20:40
5/14 anonim válasza:
Jah nálam is chrome-mal el van csúszva az egész.Hát nem tudom mióta foglalkozol oldalkészítéssel....,de én fél év után (igaz nem önszántamból---egyetem)2X ilyen oldalt dobtam össze 1-1,5 hét alatt.
Szóval ha ebben sok munkád van akkor bocsi,de talán más irányba kéne gondolkodni.
6/14 A kérdező kommentje:
szerintem csak a design része nem megy. mert aminek működnie kell pl. közösségi oldalnál regisztráció, bejelentkezés, meg a játékelemek működnek. csak a kinézettel vannak gondjaim.
2013. ápr. 19. 20:49
7/14 anonim válasza:
Osztom. Borzadály mind a kettő :)
8/14 anonim válasza:
Olyan hülye vagy, mint a seggem, minek teszel úgy mintha valami orbitális nagy app töltene a malacneveldén? Közben meg 5s refreshel van megcsinálva... Anyám borogass!
9/14 anonim válasza:
JÉZUSOM, Szánalmas :D
Betölt XD
Ennyi ideig a windowsom nem tölt XD
10/14 anonim válasza:
A dizájn valóban borzasztó. A kódba nem néztem bele, de valószínűleg a kód is tükrözi ezt a minőséget. Amit viszont nem értek, hogy a többiek miért szidják ennyire. Én webfejlesztőként dolgozom, és úgy gondolom, hogy bár technikailag borzasztó rosszul van megcsinálva, közönsége lehet egy ilyen oldalnak. Viszont manapság már nem érdemes egy képernyőfelbontásra és böngészőre optimalizálni, főleg, hogy ezek már nem olyan elterjedtek, mint amennyire gondolod. Jelen formájukban egyiket sem hirdetném, viszont egy alapos átszabás után - melyet hosszú tanulási folyamat előz meg - simán lehet belőlük szép, jól használható weboldalt készíteni. Van néhány könyv, amit érdemes lenne elolvasni. És akkor menni fog a webfejlesztés magasabb minőségben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!