Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP állás nem akar összejönni,...

PHP állás nem akar összejönni, miért nyet?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve PHP-zom, most álltam át OO-ra, tudok írni javascriptben, jQueryben, használok AJAX-ot, és PDO-t használok SQL lekérdezésekhez, komplexebbekhez is, adatbázist tervezek, írtam közösségi oldalt, s a weboldalaim is igényesen, s trendin néznek ki, nem is bugosak, bár még nincsenek fellőve, mégis az elmúlt 2 hónapban, egy álláshírdetésről sem hívtak vissza. Vajon mi lehet a probléma, mit kellene még fejlődni, hogy felkeltsem az érdeklődést? Úgy érzem túl nagyok az elvárások, pedig tehetséges vagyok. Annak is mondanak, nem csak én. Kétségbe vagyok esve kicsit.

2013. ápr. 15. 13:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hírdetésre pályáztam, nem én adtam fel. De köszi, már tudom mit kell tenni. :)
2013. ápr. 16. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Jah bocs, benéztem:)
2013. ápr. 16. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj munkát találni freelancer.com -on.
2013. ápr. 19. 16:02
 14/16 Djjjozsiiiii ***** válasza:

Hello.

Lehet egy kis trükk segíthet, ami nekem bevált máshol már.

Ha egy ismerősöm panaszkodott, hogy nem túl fapadosan dolgozik, excelekkel dolgozik nap mint nap, és 2 rendszerbe kell őket alacsony hatásfokkal feldolgoznia, jelentkeztem nála egy saját szerverre tett adminisztrációs programmal, hogy itt minden egy helyen kezelhető, arra kihegyezve, hogy e-mailezhessen, sok feladatot automatizálva megoldhasson (számlázás, törzsnyilvántartás, értesítések, fájl karbantartás). Ezt ingyen oda adhatod neki, szép lassan jelentkeztek a cégtől, ahol dolgozik, hogy ez érdekli őket! Ha valamit először ingyen adsz, sokkal nagyobb eséllyel téged fognak inkább kérni, azt már rendes pénzekért.

Másik, hogy regisztrálj és légy aktív programozói fórumokon, ha látják rajtad segítesz, nagy számban fognak olyan projekteket veled csináltatni (ugyancsak pénzért), amit ők nem tudnak végül megoldani.

Harmadik, videó közösségi oldalakon gyárts oktató videókat, ezeken keresztül is jönnek majd megrendelések.

Negyedik, legyél penge angolból, és egy kicsit magasabb árszínvonalú megrendelések jönnek hamarosan.

Plusz, legyen egy saját szervered, amire a terveidet teszed fel, nem adsz ki rendszer forrást, online módon mutathatod be.

Én pl úgy vonzottam be jó pár embert, hogy írtam egy online felületű programgenerátort, azt használják, és néha átküldenek megrendeléseket.

2013. ápr. 20. 07:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Angolból penge vagyok, nyelvvizsgám is van, ezzel nincs probléma, egyébként 14-es jó ötletek. :)
2013. ápr. 21. 11:16
 16/16 Djjjozsiiiii ***** válasza:
kitartás nem árt a programozáshoz, ha nem jön semmi komolyabb állás vagy meló, keress egy kevésbé megterhelő munkát nem számítástechnikában, mellette fejleszd magad, addig sem halsz éhen.De ha kicsit is bátrabb vagy, irány külföldre.itthon sajna elég gyér a piac, pesten elmegy, vidéken meg még siralmasabb. Sok fake állást ajánlanak, ahonnan probaidő után eljöhetsz,csak a projektet kell összetákolni.
2013. ápr. 22. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!