PHP állás nem akar összejönni, miért nyet?
Hello.
Lehet egy kis trükk segíthet, ami nekem bevált máshol már.
Ha egy ismerősöm panaszkodott, hogy nem túl fapadosan dolgozik, excelekkel dolgozik nap mint nap, és 2 rendszerbe kell őket alacsony hatásfokkal feldolgoznia, jelentkeztem nála egy saját szerverre tett adminisztrációs programmal, hogy itt minden egy helyen kezelhető, arra kihegyezve, hogy e-mailezhessen, sok feladatot automatizálva megoldhasson (számlázás, törzsnyilvántartás, értesítések, fájl karbantartás). Ezt ingyen oda adhatod neki, szép lassan jelentkeztek a cégtől, ahol dolgozik, hogy ez érdekli őket! Ha valamit először ingyen adsz, sokkal nagyobb eséllyel téged fognak inkább kérni, azt már rendes pénzekért.
Másik, hogy regisztrálj és légy aktív programozói fórumokon, ha látják rajtad segítesz, nagy számban fognak olyan projekteket veled csináltatni (ugyancsak pénzért), amit ők nem tudnak végül megoldani.
Harmadik, videó közösségi oldalakon gyárts oktató videókat, ezeken keresztül is jönnek majd megrendelések.
Negyedik, legyél penge angolból, és egy kicsit magasabb árszínvonalú megrendelések jönnek hamarosan.
Plusz, legyen egy saját szervered, amire a terveidet teszed fel, nem adsz ki rendszer forrást, online módon mutathatod be.
Én pl úgy vonzottam be jó pár embert, hogy írtam egy online felületű programgenerátort, azt használják, és néha átküldenek megrendeléseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!