Lassan 3 éve PHP-zom, most álltam át OO-ra, tudok írni javascriptben, jQueryben, használok AJAX-ot, és PDO-t használok SQL lekérdezésekhez, komplexebbekhez is, adatbázist tervezek, írtam közösségi oldalt, s a weboldalaim is igényesen, s trendin néznek ki, nem is bugosak, bár még nincsenek fellőve, mégis az elmúlt 2 hónapban, egy álláshírdetésről sem hívtak vissza. Vajon mi lehet a probléma, mit kellene még fejlődni, hogy felkeltsem az érdeklődést? Úgy érzem túl nagyok az elvárások, pedig tehetséges vagyok. Annak is mondanak, nem csak én. Kétségbe vagyok esve kicsit.
Kellenek kapcsolatok vagy nem otthon kell várni hogy keressenek, hanem neked kell megkeresni a munkahelyet személyesen. Kuncsorogni kell munkáért, ez van. Vagy indítasz egy egyéni vállalkozást és ketten együtt csinálunk megrendelésre weboldalakat:P
2013. ápr. 15. 13:52
3/16 anonim válasza:
Sok szabadidődben csinálj valami igényes munkát, amivel tudsz érvelni hogy bizony téged megéri alkalmazni.
2013. ápr. 15. 13:57
4/16 anonim válasza:
2 hónap álláskeresés az lófütty.
2013. ápr. 15. 13:57
5/16 PHP de kóder! válasza:
hany allast palyaztal meg?
vannak _mukodo_ referenciamunkaid, amelyek "fel vannak love"?
2013. ápr. 15. 14:05
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat, nagyjából egyet értek.
Vannak működő referenciáim is és domain nevem is egy majdnem kész projecthez, de amíg nincsen készen, nyílván nem indítom el. :) Egyedül sajnos nem haladnak olyan gyorsan a fejlesztések.
2013. ápr. 15. 14:15
7/16 anonim válasza:
Ha vidéki vagy akkor tényleg gáz, de Budapesten szinte minden nap keresnek 10-20 webest.
Igaz kell is érteni hozzá, mert eléggé magasak az elvárások.
Teljesítményt, a minőség és gyorsaság határozza meg.
Ha nem termeled ki a béred bruttó 150% -át, akkor elbúcsúznak tőled hamar.
Azért sok sikert! :-)
2013. ápr. 15. 16:43
8/16 PHP de kóder! válasza:
ha nem tudsz felmutatni referenciamunkat, nagy valoszinuseggel az allaspalyazatod a szemetben fog landolni.
Szabad óráidban böngészgess ilyen listákat, nézegesd a referenciáikat, tesztelgesd mennyire biztonságosak. Ha tudsz rajtuk javítani akkor küldj maileket a cégnek benne a javaslataiddal. Optimális esetben kirúgják a kódert és elkezdenek hevesen érdeklődni irántad. Én így szereztem meg pár admin jelszót, csak közben kaptam melót máshonnan.
2013. ápr. 16. 14:22
10/16 anonim válasza:
Meg tényleg az nem úgy működik, hogy felrakod a hirdetést aztán versengenek érted a cégek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!