Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudom azt megcsinálni a...

Hogy tudom azt megcsinálni a weboldalamon, hogy ha egy látogató vásárolni szeretne, akkor az Ebay jöjjön be?

Figyelt kérdés
Tehát rákattint, hogy "Vásárlás" és az Ebay felületére irányítódjon, és azon keresztül fizessen?
2013. ápr. 11. 23:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem Ebay, hülyeséget írok. Paypal-t akartam :D
2013. ápr. 11. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Van direkt paypal plugin a CMS rendszerekhez, illetve a webshopokhoz.

De szerintem valahol a paypal developer ite-onis lesz hozzá megoldás.

2013. ápr. 11. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:

alul:

[link]

2013. ápr. 11. 23:20
 4/9 Drone007 ***** válasza:

Először is szükséged lesz egy Business szintű accountra a Paypal-nél.

Ehhez egy internetes fizetésre is alkalmas bankkártyára van szükség (mastercard).

Ezt böngészd át:

[link]

2013. ápr. 11. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Muszáj Business szintre lépnem?
2013. ápr. 12. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor tudsz pénzt fogadni, szerintem, bár nekem nincs paypalom, de mintha így értesültem volna róla.
2013. ápr. 12. 00:44
 7/9 Drone007 ***** válasza:
Igen muszáj, csak akkor használhatod azt az api-t, ami az eladáshoz kell. De ha jól tudom nem kerül plusz pénzbe, csak hitelesítened kell a kártyádat egy tranzakcióval.
2013. ápr. 12. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Természetesen előtte sandboxban le tudsz tesztelni mindent, ingyen, csak egy developer accot kell csinálj.
2013. ápr. 12. 13:07
 9/9 anonim válasza:

Nem kell üzletinek lenned, hogy működjön a dolog, hisz néhány országban nem feltétlen kell vállalkozói egy tevékenységhez!

De viszont az üzleti és a magán paypal között az a különbség, hogy az üzletin korlátlanul fogadhatsz pénzt, a magán accon viszont limitálva vagy évi 600ezerig kb. vagy, ha semmit nem igazoltál le, akkor havi kb 25ezret fogadhatsz!

2013. ápr. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!