Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nektek hogy tetszik ez a...

Nektek hogy tetszik ez a blog? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Erről a blogról lenne szó. Ez az első oldal amit csináltam, és az első történet amit írtam. Szerintetek milyen lett? Mik azok a hibák amikre figyeljek? Miken kéne változtatnom és hogyan? Mik a jók benne?

Örülnék, ha válaszolnátok rá, illetve olvasnátok ezt a blogot. :)

2013. ápr. 8. 22:55
1 2
 11/16 Drone007 ***** válasza:

Bakker, én már meg se nyitom nehogy rémálmaim legyenek.

De most komolyan! Mi indított rá, hogy egy ilyen blogot összehozzál? Amellett, hogy kismillió ilyen szutyok van a neten, miért kell birkamód majmolni a tinitrendeket? Van neked egyéniséged? Ha már ki akarod írni magadból a világfájdalmadat, akkor miért nem magadból merítesz és miért inkább az agymérgező tévéből?

2013. ápr. 9. 00:32
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Látszik, hogy abszolút nincs realitásérzéked! csak ezekre a nyálgépekre tudsz bukni, melyek között egy értelmes egyéniség nincsen! Talán, ha a fiúkat nem kizárólag a mű külsőség alapján kategorizálod, lesz esélyed valaha az életben egy normális házasságra!

Különben majd te is belépsz, a jaj, de f@szfejek ezek a fiúk! nem a fiúk a f@szfejek! Hanem az ilyen típusú lányok élnek álomvilágban, akik nem tudnak normális EMBEREK közül válogatni!

Akiket majmolsz, nem emberek, hanem mű kirakatbabák! Még egy kutyát is többre értékelek ezeknél! Már bocs...

2013. ápr. 9. 00:46
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Először is:

Hogy egyetértek-e az előttem szólókal?

Részben igen, VISZONT! Ahogy mondani szokás, kinek a pap, kinek a papné. Ahogy látom a mai fiatalságot ezek a dolgok érdeklik. Az pedig, hogy valaki ír a saját kedvére egy n+1-edik ilyen blogot, hát tegye.

Azt hiszem mivel blogspot-os oldalról van szó webszerkesztéssel kapcsolatos dolgokról nincs mit beszélni. A design az olyan amilyen, láttam már 1000x rosszabb weboldalt is. Ami a lényeg, hogy a szöveg legtöbb helyt jól olvasható, bár azt a lila szöveghátteret sürgősen tüntesd el, olvashatatlan lesz tőle szöveg.

A tartalomról nem tudok mit mondani, nem tartozik az érdeklődési körömbe.

További sok sikert és kitartást!

Ja és még valami. Meg tudná nekem valaki mondani mi a franc az a "onedirection"? Minden tini blogban erről írnak.

2013. ápr. 9. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:

#2 valaszolo LOL :D :D :D :D :D. Hangosan felrohogtem az irodaban :D.

A blogrol: szinvonalat tekintve egy rakas sz@r. Viszont ha Neked szorakozast jelent vezetni egy blogot, akkor hajra. Csak ne reklamozd....

2013. ápr. 9. 02:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék pár híres emberért ilyen szinten rajongani hogy ennyi sz@rt össze tudjak róluk íri..
2013. ápr. 9. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Rám jött a hányinger ettől a szennytől.
2013. ápr. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!