Hogy tetszik a blogom?
2013. febr. 9. 18:31
1/8 Jona13 válasza:
Szia! Nem, rossz. De az oszintet megmondva van mit csinositani rajta, kicsit alap. Javitgasd es hirdesd! De sztem a gportal.hu tobbet er. Az nem blog, de az sem rosz!
2/8 anonim válasza:
majd akkor kérj róla véleményt ha majd lesz miről ;9
3/8 Jona13 válasza:
De, ne vedd mar el a kedvet szegenynek! 12 eves weblapot szeretne, hagy csinalja! :) majd meg lesz! En is mondtam kicsit uresnek latszik, dobd fel valamivel. Nem nehez. Amit meg leirtal a leirasban az nagyontetszett. Teljesen magadtol elmondani par sorban mirol szol a hary potter: :) grat!
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó! Neked nem az a célod mint neked, hogy eladjam a termékem, te a napjaidat mutatod be! Szerintem erre a célra ez a weboldal kiváló!
5/8 anonim válasza:
végülis nem sz@r
de ha azt akarod hogy olvassa is valaki, akkor válts színeket, mert nekem 5 sec után már fáj a szemem
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok
kifejteném jobban:
a bordó háttér nekem fáj
+ a piros betűszín szerintem fekete legyen
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Amúgy csak most kezdtem, úgyhogy azért nincs rajta túl sok dolog!! A betűszíneken változtattam!! Még egyszer köszi, és nyugodtan írjatok még!! :)
2013. febr. 10. 10:25
8/8 anonim válasza:
am meg jó a webnode, de bloghoz inkább a bloggert ajánlom, a gportal meg fizetős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!