HTML kiterjesztés PHP?
Üdv,
Az lenne a kérdésem, hogy HTML kiterjesztésű oldalon belül lehet PHP- zni?
Én az előbb ki próbáltam, csináltam egy HTML kiterjesztésű fájlt, bele tettem ezt a sort: <?php echo "valami"; ?> Nem jelenítette meg (használtam APACHE-t) miért?
Egyik oldalon láttam, hogy minden menüre kattintva HTML oldalakt nyitogat meg, kérdeztem, hogy miért nem dinamikusan weboldalt csináltak, azt mondták az. De, ha HTML minden oldalnak a kiterjesztése akkor hogy?
És ha lehet HTML kiterjesztésbe PHP-zni akkor az miért jobb, ha HTML a kiterjesztése mintha simán PHP lenne?
Köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: Egy kezdő 'web-programozó':)
Az apache alapból nem tolja át a .htm, .html fájlokat a PHP értelmezőn, de rávehető erre.
Sőt, akár .jpg is lehet a kiterjesztés, vagy . kiskutya, teljesen mindegy, be lehet állítani bármit.
Az alapkérdésedre nem tudom a választ, de erre igen:
A frame nem keresőbarát. Nagyon nem az! Egyéb olyan veszélyeket is rejt magában, ami ma már a gagyi kategória. Pl. görgetősávok megjelenése az oldalon belül.
Korszerű weblap css-eket használ formázásra, s táblázatmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!