Hogyan lehet beilleszteni a weboldalba egy Excel jellegű táblázatot úgy, hogy a látogatók ne tudják letölteni, csak a weboldal felületén tudják használni?
Készítettem egy Excel táblázatot, amibe a felhasználó beírhat bizonyos cellákba számokat, ami alapján a program kiszámolja a többi cella értékét.
Az alábbi linken is megtalálható "Jövedelem kalkulátor" szerű programra, táblázatra gondoljatok.
Az általam készített Excel táblázat több adatot kér be, és több mindent számol, mert nem csak egy bérkalkulátor.
Értelemszerűen a felhasználó csak a beviteli adatok celláit tudja kitölteni/módosítani, mert a többi cellát levédtem.
Hogyan tudnék egy ilyen táblázatot/kalkulátort beágyazni a weboldalba?
Köszönöm,s JS-ben meg PHP-ben sajnos nem vagyok otthon.
Abban bíztam, hogy van rá valami mód, hogy az elkészített táblázatomat/kalkulátoromat építsem be az oldalba.
H.Tibor87-nek:
Mire elküldtem az előzőt, addigra megjött az újabb válaszod/ajánlatod.
Nem járható, hogy kiadom az Excelt, mert akkor az ötletet is kiadom, ami szerintem nagyon újszerű megoldást ad arra a feladatra, amire kitaláltam.
Azért köszönöm a felajánlott segítséget.
Utolsónak:
Sok értelmét nem látom ezen szócsatázni, és legyen így vagy úgy, a kérdésem lényegén nem változtat.
Tudsz megoldást arra, amit kérdeztem, és abban a megvalósítási formában, ahogyan én szeretném?
Vagy csak...?
Te nem értesz hozzá, tehát nem fogod tudni megcsinálni. Nem tudom ezen mi nem érthetõ.
Ellenben kaptál egy ajánlatot. Nyugodtan elfogadhatod, nem kell attól tartanod, hogy lelopják a forradalmi ötleted.
Ennyi.
obsidian:
Tudsz megoldást arra, amit kérdeztem, és abban a megvalósítási formában, ahogyan én szeretném?
Vagy csak sok szabadidőd van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!