Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészittetés külföldre?

Weblapkészittetés külföldre?

Figyelt kérdés
Teljesen szakmakivüli vagyok, külföldön élek, és szeretnék egy jól müködö, üzleti célú weboldalt létrehozni, csináltatni. Tud nekem ebben magyar szakember segíteni? Hogyan müködnek ezek a dolgok? Már csak az ára miatt is, otthon sem olcsó egy profi lap, de itt meg csillagászati árak vannak. Szóval tud nekem otthon valaki oldalt csinálni, ami aztán itt müködik majd?

2013. ápr. 2. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy weboldal használhatósága nem függ attól, hogy hol készült. :)

Nyilván azért érdemes olyan szerverre tenni, ami közel van fizikailag is a célközönséghez.

Keress meg privátban és megbeszéljük, hogy milyen weblap is kellene.

2013. ápr. 2. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan készíttetheted Magyarországon a honlapot. A kész terméket aztán átmásolhatod külföldi szerverre, de nyugodtan hagyhatod magyaron is. Akivel csináltatod biztosan tud ebben segíteni, akárhogy is válasszál.

ui: A honlap elérhetősége (valami.com, valami.net) nem függ attól hol készül.

2013. ápr. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!