! FONTOS! Sms küldés külföldre?
Mondjuk ha tudnánk melyik a szolgáltatód esetleg...
Észlény!
Keresd meg a roaming tarifákat a szolgáltatód weboldalán.
Arra nem tudom a választ, de mivel a kérdésednek része volt, hogy mennyibe kerülhet külföldre egy sms, ezért arra próbáltam meg választ adni. De látom a tudatodig még mindig nem jutott el, hogy ehhez szükség van a szolgáltatód nevére.
Mielőtt flegmáskodsz inkább használd az agyad! Próbálom átérezni a helyzetedet, biztos nem egyszerű, de próbáld!
Beszarok, hogy 2013-ban még mindig ingyen SMS-t akar valaki.
Nem olyan drága egy SMS külföldre sem (max 80-100 forint), nehogy már belehalj.
Ha meg valakivel hosszabban akarsz írosgálni, akkor: email, facebook, skype, stb ott van ingyen.
Akkor szomorú hírem van számodra, mert ha nekem kicsi az agyam, neked lehet nincs is.
Olvasd már el a kérdésedet légy olyan kedves és mint olvasó, akinek nincs köze a kérdés feltevőjéhez, válaszold már meg!
De most tényleg, halál komolyan kérdezem, nekem, aki nem ismer téged, honnan kellene tudnom, hogy melyik a mobil szolgáltatód és nála mennyi a külföldi sms díja?
De sebaj én ezen túllépek, nem az a baj, hogy annyira korlátoltnak tűnsz, hogy nem vagy vele tisztában, hogy enélkül a lényeges paraméter nélkül nem adhatunk helyes választ, de hogy szólok érte, és még így sem fogod fel ,sőt, neked áll feljebb... Pofátlanság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!