Hogy és mivel lehet ilyen képet csinálni?
Első lépésként a 3D modellt kell megalkotni. Ehhez szükséged lesz egy 3D modellező alkalmazásra. Egy ilyen elkészítéséhez, csak minimális 3D ismeretek kellenek.
Az Adobe-nak van 3D flash készítésre külön alkalmazása:
Ez szerintem viszont jobb megoldás a flash-nél:
Viszont ebben az esetben is el kell készítened a 3D modellt.
Az adobe-t és azon belűl a freespint ismerem de nem boldugolok vele ha CS4 el telepítem fel akkor nem jelenik meg az window-other panelsba ha meg cs3al akkor megjelenik de semmi nemjön be csak egy szürke tábla....
ez a második programot nem ismerem ...hogy működik?
K.: #5 által írt programok használatára iparágak és szakmák épülnek. A GyK terjedelmébe nem fér bele, hogy ide leírják neked, hogy hogy működik.
Vannak nagyon jó könyvek és tutoriálok a témában. Ha van programozási, modellezés affinitáosd és kellő időt (1-2 hónap) akkor meg tudod tanulni a használatukat.
Egyébként HTML leírónyelv és JavaScript kliensoldali programozási nyelv ismerete nélkül nem fogod tudni megoldani a dolgot. Ha az általam ajánlott második megoldást választod. A Flash-t magam részéről nem preferálom, ráadásul az Adobe termékek igen drágák.
Ráadásul még a 3D modellezéshez is érteni kell.
Egy ilyen scene elkészítéséhez igen kevés 3D ismeret is elég:
http://www.youtube.com/watch?v=3OITUe8MmZ4
Ahhoz, hogy a problémád megoldd elég sok mindent el kell sajátítani.
Ha ingyenes 3D modellezőre van szükséged, akkor a Blender alkalmazást tudom ajánlani, mivel az ingyenes. Bár én jobban szeretem a 3D Studio Max és Maya alkalmazásokat, de azoknak az ára nagyon borsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!