Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Bloggerek! Megbíztak egy...

Bloggerek! Megbíztak egy facebookos oldal, hogy csináljak nekik blogot, de nem tudom elkezdeni, mivel fogalmam sincs, hogy kell fejlécet csinálni. Help? (többilent. )

Figyelt kérdés
A legmegfelelőbb a blog.nepsport lenne(próbálkoztam blogger.hu-n is),de nem tudok fejlécet csinálni.És így nem is kezdem el.Segítenétek?Esetleg,akit érdekel,lehetne szerkesztő is.

2013. febr. 13. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szólj a "megbizódnak",hogy hülye vagy hozzá és keressenek mást helyetted.
2013. febr. 13. 14:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Megbízott egy facebookos oldal*

Amúgy,igen...Mivel nem tudok fejlécet csinálni(amihez tényleg hülye vagyok),már biztos nem tudok se szöveget szerkeszteni se bejegyzéseket írni :)...

2013. febr. 13. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Most mi is a gond a fejléccel? :)

Bloggeren ott a beszúrás, talán még ki is írja, hogy pontosan mekkora kell (én nem használok fejléc képet), de ha nem írja, ki akkor is meg tudod nézni böngészőben, hogy mekkora kell. Ezt szerintem azért minden blogmotoron meg lehet csinálni.

A képet meg csak el tudod készíteni, te tudod (illetve a megrendelő), milyen kép kell. Fotók egymásra rakva, vagy mittudomén, bármelyik képszerkesztővel megoldható.

Ha a másodikkal gondod van, ezt a részét ne vállald. Az első meg pár kattintás.

2013. febr. 13. 15:00
 4/5 Pj0tr ***** válasza:
100%

Én azért nem lennék attól elszállva, hogy szöveget tudok szerkeszteni és bejegyzéseket írni. A magyar lakosság 99%-a nem analfabéta. Ráadásul a kifinomult stílusoddal és hegynyi magas nyelvtani minőségeddel sem emelkedsz ki a tömegből.

De ha legközelebb szembejön veled egy programozási feladat, akkor vállald el, hiszen tudsz gépelni billentyűzet segítségével.

Amúgy pedig ezek a blog motorok már igen fejlettek. Ha nem akarsz semmi speciálisat nem kell html, css dolgokkal bíbelődni. A megoldás, hogy elolvasod a használati útmutatót! Nem vicc. Brit tudósok bebizonyították, hogy a termékhez/szolgáltatáshoz adott segédlet megkönnyíti az életedet. Persze ha nem tudsz olvasni, akkor nem fog menni, de mivel mondtad, hogy tudsz szöveget szerkeszteni és bejegyzéseket írni szerintem ez már nem lesz kihívás.

2013. febr. 14. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A fene tudja, fél éve olvasom a gyakori kérdéseket és az a benyomásom támadt, hogy jóval kevesebben tudnak írni.
2013. febr. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!