Mivel foglalkozik a Multimédia-fejlesztő és Character Design-on végzett ember? S mit kell annak csinálni a megrendelőnek? Mi a feladat köre?
Mi a csöcs az a Character Design?
Fontokat szerkeszt? :D
Nekem ez az egyik végzettségem. Konkrétan az alábbiakat tanultam, é ezek végzésére ad jogosultságot:
Képszerkesztés, képmanipulació, 3D modellezés, látványtervezés, 3D animáció, webfejlesztés.
Egyébként tapasztalatból mondom, hogy utána célszerű más végzettséget is szerezni, mivel a tananyag széleskörűsége miatt egyikhez sem fogsz igazán érteni a végzettség megszerzése után. Én is utána még tanultam külön webfejlesztést és 2D, 3D grafikát mert a multimédiafejlesztő végzettség megszerzése az ezekhez szükséges tudást nem hozta magával.
Majdnem mindegy lett volna, ha csak a másik két végzettséget szerzem meg, mivel így külön tanulva sokkal nagyobb tudásra tettem szert belőlük. Lényeg, a multimédiafejlesztő végzettség rengeteg munkakör betöltésére feljogosít, de azzal megfelelő szintű tudást nem fogsz kapni, hogy valamelyik területen is megáld a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!