Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Most melyik a legjobb ingyen...

Most melyik a legjobb ingyen tárhely?

Figyelt kérdés

Külföldi vagy magyar is jó.

Az a lényeg hogy ne tűnjön el a weboldalam mint a 000WebHost-on 30 látogató után elérhetetlen volt már.

#webspace
2013. márc. 14. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
ingyen tarhelyek altalaban reklam celbol vannak,hogy vasarolj ....ha megfelelo szolgaltatast keresel ,annak ara van
2013. márc. 14. 10:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Előző kérdésekbe találtam olyat hogy nulll.eu

reklám mentes és jónak ígérkezik

2013. márc. 14. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
folytatva van oldalam a 000WebHost-on ,neha bemondja az unalmast ,de belefer ,mert ingyen van :-)
2013. márc. 14. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

[link]

havi 1 azaz egy $-tol,de van free planja is ,ha mar minden ingyert kell :-)))

2013. márc. 14. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a nulll-ra regisztráltam, én is itt egy kérdésben láttam. Eddig tetszik, írtam nekik emailt is és egy fél órán belül meg volt oldva a gondom ami az én hibám volt! Remélem nem fog megszűnni vagy ilyesmi.
2013. márc. 17. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom megszűnt... Ennyit a nullról, ha komolyan gondolod ezt a tarhely kérdést akkor rendelsz egy fizetős tarhelyet, amúgy meg nem kerül sokba...
2013. nov. 30. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
A fizetős tárhely csak kiadás lenne mert csak hobbiból csinálgatom. Nekem meg a körülményem nem engedi meg hogy fizessek tárhelyért sajna :/
2013. dec. 2. 21:12
 8/8 DevTools válasza:

[link]

1GB ingyen webtárhely amit kínálunk!

Jó helyen jársz, ha az alábbi öt jelző ismerősen hangzik a negatív tapasztalataid alapján.

Unalmasak, bosszantóak, kiábrándítóak az “ingyenes” jelzővel ellátott webtárhelyek?

Minimális használat után elérhetetlen a webtárhelyed?

Több a reklám, mint a szolgáltatás?

Segítségért fordulsz az üzemeltetőhöz, de válasz soha nem érkezik?

Fele szolgáltatást meg sem kaptad amit ígértek, vagy nem is működőképes?

A korlatlanwebtarhely.com kínálja a legújabb és leginnovatívabb ingyenes cloud tárhely tervet az interneten ma.

Náluk 99.99% az üzemidő,egy komoly oldal, náluk van 2 honlapom is és elégedett vagyok velük, próbáld ki! :)

2015. jan. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!