Weboldalt szeretnék, hol a legjobb tárhely bérlet, és a leggyorsabb domain regisztráció?
Első körben még lehet elég neked pár ingyenes tárhely.
atw.hu, uw.hu, 000WebHost.com
Ha ennél több kell, esetleg tudom ajánlani a tárhelyparkot.
Nem épp a legyorsabb és legtutibb szolgáltatás, de megbízható és bőven megéri az árát!
(Évi pár ezer ft-ért máris kapsz mindent szépen.)
Én az ucoz.hu-t ajánlom, ingyenes, vannak kész sablonok, amit át lehet variálni. Van beépített fórum is.
Nem kell telepíteni, utána javítást felmásolni. Egy helyen szerkesztesz és egyből láthatod az eredményt
Csináltál már oldalt?
Ha igen és ügyes vagy én a 000webhost.com-ot ajánlom!
Én ajánlom a [link] -t.
1200 forintért regisztrálnak .hu domain nevet, nem találtam náluk olcsóbbat. És megvan 1 nap alatt.
"Én ajánlom a [link] -t.
1200 forintért regisztrálnak .hu domain nevet, nem találtam náluk olcsóbbat. És megvan 1 nap alatt."
ERROR 500
Megbízható
Vannak olyan tárhelyszolgáltatók, akik adnak ingyen sablonokat,és CMS-t is tudsz könnyen használni...
Lehet, hogy nem a legolcsóbb tárhelyet/domaint kellene választanod, mert a minőséget nem adják ingyen!
webonde.hu - ez egy elég népszerű oldal és kész sablonok is vannak rajta.
Elég jó és van ügyfélszolgálat is mindenben segítenek neked.
Ha beírod a google-be "tárhely"
kijönnek elől a legjobbak! (nem fizetett találatok)
Nem véletlen vannak legelöl!
A médiacenter és a tarhely.eu illetve a mobicom elég gyors is és megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!