Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem az oldalamat, az ininet.hu tárhelyre, de akárhányszor kattintok egy menüpontra, mindig duplikálja a fenti reklámcsíkot. Valakinek ötlet, hogy mitől lehet? - Maga az oldal meg ugyebár folyamatosan "csúszik lefele", mivel egymás alá pakolja a reklámcsíkot mindig. - A html fájlomban van a hiba, vagy a szolgáltatónál?

Kép: [link]

2013. márc. 3. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: a szolgáltató belekényszeríti az oldaladat egy keretbe, az oldalad viszont fullban akarja megnyitni az aloldalakat. A szolgáltató nem ellenörzi rendesen, hogy már ott van a keret, ezért a keretbe még egyszer belerakja a keretet.

Megoldás: használj valami értelmesebb szolgáltatót. Mivel úgy látom üzleti oldalról van szó (autókereskedés), leginkább valami olcsó fizetős tárhelyet, ahol nincs reklám. Iszonyat amatőr és visszatetsző, mikor egy vállalkozás annyira sem ad magára, hogy saját tárhelyt béreljen.

2013. márc. 3. 11:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Viszont annyit hozzátennék, hogy nem üzleti oldal, hanem szakdolgozathoz készítem. PHP - MYSQL - programozás a cél, valamilyen témába beleültetve. Mivel BMW b*zi vagyok, ezért BMW Autókereskedés lett az oldal témája. :)
2013. márc. 3. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán akkor fejleszd a saját oldaladon, aztán mikor be kell adni, majd nézel szolgáltatót.

Javaslom, hanyagold a magyarokat. Külföldi tárhelyek közt találsz olyat, ami ingyenes és reklámmentes.

2013. márc. 3. 11:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Mármint saját gépet akartam írni a "saját oldalad" helyett. :)
2013. márc. 3. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha teheted ne az aldomain-re hivatkozz, hanem az abszolút elérésre:

Pl: www.alma.atw.hu/index.php helyett a www.atw.hu/alma/index.php

2013. márc. 3. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:

atw előnyösebb lenne, ott nem szokott ilyen gond lenne.

Amúgy bár félve kérdezek ilyet, ha szakdolgozatnak lesz, de a linkelés tuti jó? Mármint ugye véletlenül sem abszolút hivatkozásokat használtál. (Mert akkor is lehetnek ilyen hibajelenségek.)

2013. márc. 3. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Igen, a linkelés jó. :) UW-n megpróbáltam egy régi tárhelyemen, azon hibátlanul megy. - Viszont várok egy domain visszaigazolást, egy külföldi hostingról. Ingyenes - reklámmentes, és cPanel -felülete van. :) - Addig feljesztem tovább localhoston. :)

2013. márc. 3. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:
UI.: Régen is rengeteget használtam külföldi hostingot, anno az x4host.eu -n volt vagy 4 tárhelyem, csak sajnos megszűntek. :( - Valóban külföldire érdemes rakni, ahogyan írta is az egyik válaszoló. :)
2013. márc. 3. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha ennyi mindent fejlesztesz (valamire csak kellett a tárhely), akkor már érdemes venni egy rendes fizetős tárat.

Itthon is vannak olcsóbbak, nekem pl 1 GB ÉVI 6-7.000-ből kijön a tárhelyparknál.

2013. márc. 3. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, igen ebben akkor benne van a domain fenntartás is, korlátlan aldominek stb...
2013. márc. 3. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!