Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell blogolni?

Hogyan kell blogolni?

Figyelt kérdés

Nem ertek hozza, semennyire, de erdekelne a dolog. Hogyan kell letrehozni?

Hogy lehet formazni az en izlesemre?

Hogyan kell fentartani?

Sokat hallom, hogy beagyazas. Ez mi?

Minden erdekel ezzel kapcsolatban szival irjatok nyugodtan.

Koszonom

2013. febr. 23. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Beágyazás: Amikor reggel megigazítód az ágyneműdet.

Ágynemű: Takaró, lepedő és párna

2013. febr. 23. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Komolyra fordítva a szót: Regisztrálsz mondjuk a blog.hu-ra, és utána adja magát a dolog.

2013. febr. 23. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy lesz valaki aki ellovi ezt a poent. Nem tudom hogy csak igy nekimenni a dolognak jo otlet e, ezert kerdeztem itt meg.
2013. febr. 23. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan meg kell fontolni, mert akár a jövőd és más emberek jövője is múlhat ezen. Ilyen dolgokba nem lehet hűbelebalázs módjára beleugrani, amik akár nemzetek, netán egész civilizációk, sőt, galaxisok sorsát döntik el.
2013. febr. 24. 01:33
 5/7 anonim ***** válasza:

montihun +1

Igen, gondold végig, miről akarsz blogolni. Pl. véleményezni valamit, kiírni a magadból a világfájdalmad, vagy N+1. receptblogot akarsz nyitni. (Előbbinél fel kell vállalnod a kritizált valaki előtt is, utóbbi két típus pedig jó eséllyel senkit nem érdekel az ismerőseiden kívül.) Gondold végig lesz-e olvasója, van-e értelme írnod, mi a célod vele, milyen következményei lehetnek, ha pl. a kritizált személy olvassa, vagy ismerőseid előtt milyen színben tűnnél fel, stb-stb.

A technika pedig adott. Ha látsz egy blogmotort (blogger.com, wordpress.com, blog.hu, stb), rá fogsz érezni, mi micsoda, mit hogy kell, az "új bejegyzés" gombot csak megérted, szövegszerkesztőt meg láttál már, szóval fogsz tudni bejegyzést írni. :) Nézd végig az adott blogmotor összes beállítási lehetőségét, nézd meg mire képes, mit lehet testreszabni. Meg nézz meg más blogokat, példaként, hogyan használják a címkéket, stb.

2013. febr. 24. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Ebbe bele sem gondoltam meg, de latszik, hogy ezert volt szukseg, hogy kerdezzek itt. Kritizalni nem szeretnek senmmit, es senkit, arra ott van a Puzser Robika :D
2013. febr. 24. 20:34
 7/7 gungasam ***** válasza:
A blogozás egyik legfontosabb kezdeti feltétele, hogy ügyesen rejtsd el a valódi személyazonosságodat, mert ha a blogozás következményei eldurvulnak nehogy megtaláljanak a rosszakaróid.Mert a szószaporítás roppant veszélyessé is válhat...
2013. febr. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!