Egy kezdőnek ajánlanátok könyveket a HTML, és CSS leírónyelv megtanulásához? (Tovább lent! )
Sziasztok!
A kérdés adott, még azonban annyit hozzá tennék, hogy van egy könyv amit sokan ajánlottak ez pedig a: "HTML és CSS - Webszerkesztés stílusosan" azt mondják, hogy egy teljesen kezdőnek ez tökéletes. Figyelembe kell venni, hogy teljesen az alapoktól kezdeném.. Persze az ilyen dőlt,meg félkövér stb. tudom, de hát ez semmi..:)
Előre is köszönöm!
Könyv helyett én is a fent említett oldalt ajánlanám, vagy a netes leírásokat.
Ezek általában ingyenesek és rengeteg féléből lehet válogatni.
Magyar oldalak is vannak, Google is segít.
Meg bemész egy könyvesboltba, bármelyik könyv jó lesz kezdésnek, melynek címében szerepel a "HTML", a "CSS" és/vagy a "webszerkesztés" karakterlánc.
Amit a bevezetőben is írtál, az valóban jó kezdés, ajánlható.
Itt egy másik írás:
Tanuljuk meg a HTML5 és CSS használatát 24 óra alatt
Van még a zsebkönyv (html/css/php/javascript/mysql...) sorozat, amit szintén ajánlanék, de linket nem találtam, keresgélj neten, mert nem kizárt hogy van már digitalizált verziója. Bár ezek jobb ha megvannak papírformában.
Utána fogok nézni, köszönöm.
Én inkább régimódi vagyok, szimpatikusabb egy valódi könyvet olvasni, mint egy e-könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!