Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elkészítettem egy HTML weblapo...

Elkészítettem egy HTML weblapot Notepad++-ban. Ezt hogy láthathatják mások is? (Mármint a weblapot)

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
feltöltöd egy tárhelyre.
2013. febr. 12. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:
pl. hova?
2013. febr. 12. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
atw, ultraweb
2013. febr. 12. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy szervert. Ha van otthon internet elérésed, akkor telepíthetsz a számítógépedre szervert. Érdemes domain nevet regisztrálni, de ez nem feltétlenül szükséges, csak mondjuk ha nincs statikus IP-d akkor gondokat okozhat.

Vagy, ami egyszerűbb: bérelj egy szervert. A webfaction-nál például olcsón lehet szervert bérelni, és ingyen adnak hozzá aldomaineket, tehát nem kell az IP miatt aggódnod. Bármelyik regisztrátornál pedig regisztrálhatsz domaint.

2013. febr. 13. 11:04
 5/7 Lajos54 ***** válasza:

Azért, aki ott tart, hogy azt sem tudja, "hogyan láthatják mások is" az elkészült (gondolom első) weblapját, talán nem kellene rábeszélni szerver létrehozására/bérlésére...

Inkább a másik válaszolónak van igaza, valamelyik ingyenes tárhelyen érdemes regisztrálni, ott aztán próbálgathatja első művét. Aztán majd valamikor eldönti, akar-tovább foglalkozni vele. De majd akkor is inkább egy megbízható szolgáltatónál bérelt webtárhely, mint egy egész szerver...

2013. febr. 13. 11:56
 6/7 pesterne válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ofT0ktOaOHQ ezt nézd meg itt a barátom elmndja
2013. febr. 16. 15:26
 7/7 anonim válasza:

Szerintem is neked egy ingyenes tárhely lenne a legideálisabb! Gondolom még csak most ismerkedsz a dologgal. Ne izgulj, először kicsit bonyolultnak tűnhet a dolog, de ha már legalább 1szer megcsinálod, utána könnyebben fog menni. Én is az atw-hez raktam fel az első lapomat. Az jó volt tényleg arra, hogy megnézzem, hogyan kell is csinálni és milyen problémák jelennek meg a feltöltéskor. Igaz ha még egy sima html oldalt teszel fel, ott még nem igazán lesznek. (Pl.: karakter kódolás).

A feltöltésnél is kérj nyugodtan segítséget! Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Ha tényleg érdekel a téma. És persze tanulás és a saját magad képzése! :)

2013. febr. 18. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!