Elkészítettem egy HTML weblapot Notepad++-ban. Ezt hogy láthathatják mások is? (Mármint a weblapot)
Csinálsz egy szervert. Ha van otthon internet elérésed, akkor telepíthetsz a számítógépedre szervert. Érdemes domain nevet regisztrálni, de ez nem feltétlenül szükséges, csak mondjuk ha nincs statikus IP-d akkor gondokat okozhat.
Vagy, ami egyszerűbb: bérelj egy szervert. A webfaction-nál például olcsón lehet szervert bérelni, és ingyen adnak hozzá aldomaineket, tehát nem kell az IP miatt aggódnod. Bármelyik regisztrátornál pedig regisztrálhatsz domaint.
Azért, aki ott tart, hogy azt sem tudja, "hogyan láthatják mások is" az elkészült (gondolom első) weblapját, talán nem kellene rábeszélni szerver létrehozására/bérlésére...
Inkább a másik válaszolónak van igaza, valamelyik ingyenes tárhelyen érdemes regisztrálni, ott aztán próbálgathatja első művét. Aztán majd valamikor eldönti, akar-tovább foglalkozni vele. De majd akkor is inkább egy megbízható szolgáltatónál bérelt webtárhely, mint egy egész szerver...
Szerintem is neked egy ingyenes tárhely lenne a legideálisabb! Gondolom még csak most ismerkedsz a dologgal. Ne izgulj, először kicsit bonyolultnak tűnhet a dolog, de ha már legalább 1szer megcsinálod, utána könnyebben fog menni. Én is az atw-hez raktam fel az első lapomat. Az jó volt tényleg arra, hogy megnézzem, hogyan kell is csinálni és milyen problémák jelennek meg a feltöltéskor. Igaz ha még egy sima html oldalt teszel fel, ott még nem igazán lesznek. (Pl.: karakter kódolás).
A feltöltésnél is kérj nyugodtan segítséget! Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Ha tényleg érdekel a téma. És persze tanulás és a saját magad képzése! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!