Milyen videót csináljak? Html-css
Sziasztok akarok egy oktató videót html-cssről de nem tudom mi legyen a téma tudtok valamit írni?
Esetleg valami nagyon kevés jquery is lehet benne
Szerintem legyen a repülőgép építés a téma!
A html és a css weboldalak készítésére van, szóval csinálj weboldalt.
Ha oktatóvideó, akkor érdemes az alapoktól kezdeni. Mi a szabványos forma, mi mire való, stb. Kezdésnek egyszerű szövegformázás, táblázatok, majd jöhetnek az egyre bonyolultabb dolgok mire végre szépen eljutsz egy egyszerűbb majd azt továbbfejlesztve egy szebb, jobb weboldal elkészítéséhez.
Jó egy kicsit hülyén fogalmaztam.
nem olyat akarok ami az alapoktól kezdődik tehát aki már látott html-css-t olyanoknak szólna,de nem nagyon tudok mit már csináltam beléptető formot előugró menüt.
De most nem tudom mit kéne
Videó helyett inkább JÓ leírásokat csinálj képekkel.
Aki az alapokat már ismeri, általában nem áll le videót nézni, mivel sokkal "macerásabb" az unalmas/ismert részeket át-át tekergetni.
(Más: beléptető formot php nélkül? Aaaaaaz szép, éljen a "biztonság".)
Olyan, hogy titokban elrejtőzik az oldalon és amikor gyanútlanul arra jársz, bumm kiugrik eléd és úgy rád hozza a frászt, hogy hátraesel a székkel. :)
Amúgy meg inkább az valamilyen elgördülő menü akart lenni.
Sok sok videó van már, de például HTML 5 Canvas. Ebből a témából kevés magyar videót láttam.
Videó nem jó nem tudsz másolni belőle, teljes képernyőre kell kitenni hogy lásd, de akkor meg próbálni nem tudod a kódot. Szóval nagyíts. De szerintem is legyen írott formában, és ne videóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!