Silent-Niky kérdése:
Milyen weblapot csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig csináltam vagy 20 weblapot, de most elakadtam!
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy milyen weblapot csináljak az írjon egy Választ a Kérdés alá!
Eddigi weblapjaim közül amiket jó-pár ember ismer:
Az ( [link] ) NoLaggGameHosting már nem ,,Élő" hosting!Ne rendeljetek szervert!
A válaszokat előre is köszi! :D
2013. febr. 6. 20:02
3/8 A kérdező kommentje:
HTML alapon szoktam dolgozni! :D
2013. febr. 6. 20:32
4/8 anonim válasza:
Ezek sablonosak, nem igazi művek. Majd ha összedobsz sajátkezűleg egyet, akkor csinálj többet, mert a weblapoknak nem a tömegtermelés lenne a lényegük, hanem, hogy szépen ki vannak dolgozva, és sok jó információ van rajtuk.
5/8 anonim válasza:
Csinálj egy oldalt a nagy kezdőbetű helyes használatáról.
6/8 anonim válasza:
Egyébként meg igen, figyelj a helyesírásra, főleg olyan oldalakon, amit megosztasz a neten.
7/8 anonim válasza:
Biztos sok munkád van ezekben...
Szerintem inkább először tanulj, mielőtt csinálsz valamit.
8/8 anonim válasza:
Ez mind gagyi html oldal.. (nem bántásból mondom)
tanuld meg ezeket: php, css, javascript, jquery, esetleg asp.net és utána csinálj weboldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!