Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha letöltök egy weblapkészítő...

Ha letöltök egy weblapkészítő programot, és a programmal megszerkesztettem a weblapot. Akkor hogyan tudom majd megcsinálni azt hogy mindenki számára elérhető legyen a weblapom?

Figyelt kérdés
?

2013. jan. 12. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Feltöltöd egy tárhelyre.
2013. jan. 12. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
értem és azt hogyan ? a tárhelyért fizetni kell? lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de én nagyon új vagyok a témában : / . és köszönöm hogy szakítottál időt a kérdésemre ! : )
2013. jan. 12. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Aki ilyen kérdést tesz fel, az ne csináljon weblapot :-)
2013. jan. 13. 02:27
 4/7 Drone007 ***** válasza:

Vannak olyan tárhelyszolgáltatók, ahol ingyen elhelyezheted a weboldaladat, és még egy un. aldomaint is adnak, amin keresztül a világhálón elérhető lesz. Pl.: uw.hu, atw.hu, de van számos külföldi is.

Az ilyen ingyenes tárhelyeket inkább akkor vedd igénybe, ha csak próbálkozol, saját privát oldalad van, és nem akarsz elérni nagy látogatottságot.

Komoly szándékú oldalhoz mindenképpen érdemes domain nevet lefoglalni (éves díja van), és egy komolyabb tárhelyet bérelni neki (havi/éves fenntartási költsége van).

Sok sikert!

2013. jan. 13. 08:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! : )
2013. jan. 13. 16:39
 6/7 anonim válasza:
Feltölteni total commanderrel tudsz ftp-t válaszd.
2013. jan. 14. 19:57
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ! : )
2013. febr. 3. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!