Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell ezt megcsinálni...

Hogyan kell ezt megcsinálni ATW-be?

Figyelt kérdés
Nos, azt szeretném, hogy feltöltök egy zenét a tárhelyre, de letudjam tölteni.. Azaz nekem csak a tárhely kéne. Átmásolok TOtal Commanderrel egy zenét FTP-el honlapomra, akkor azt hogyan tudom letölteni?
2013. febr. 3. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A regisztráláskor elkészíttek neked egy felhasznalonev.atw.hu címet, itt találod.

Ezen belül pontosabban ott, ahova az FTP-vel feltetted.

2013. febr. 3. 11:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt értem, fel is raktam már egy zenét. De hogyan tudom az letölteni? Mert most a weblapomon nincs semmi, semmi index semmi, csak a zene. Azt hogy töltsem le?
2013. febr. 3. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző válaszoló írta. Beírod az útvonalat a honlapod címe mögé.

[link]

2013. febr. 3. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

(#3 vagyok)

Egyébként meg ha csak tárhely kell, miért nem Dropbox-ot regisztrálsz? 4x annyit ad mint az ATW.

Az ATW meg törölhet egy idő után, ha csak tárhelynek használod. Lásd szabályzat.

2013. febr. 3. 14:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. febr. 3. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Jah, de ha feltöltesz egy index.html fájlt tetszőleges tartalommal, akkor már nem:)
2013. febr. 4. 07:18
 7/10 A kérdező kommentje:

A problémám az, hogy feltöltöttem oda ahova mondtátok, de onnan nem tudom úgy megcsinálni, hogy .mp3 legyen a vége, mert ez úgy kellene, hogy egy rádióba betudjam rakni a zenéket, és csak azt játsza le, ami .mp3 végű. Onnan ahova feltöltöttem, nem tudom úgy megcsinálni. :/

Most megpróbálom megint atw-t. Köszi.

2013. febr. 8. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
ATw siekrült, köszi, de ha innen le fogjáktörölni a zenéket, akkor kell valami más.. Ötlet ?:D
2013. febr. 8. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Továbbra is Dropbox, nem tudom mi a gondod vele. :)

Bármilyen fájlt fel lehet tölteni, és bármelyik fájlra tud adni publikus linket, amivel elérheted máshonnan. (Még statikus weblapot is lehet ott csinálni így.)

2013. febr. 8. 21:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt valamiért nem játsza le .:(
2013. febr. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!