Blander kérdése:
Indexben 2db IFRAME (1. menü; 2. oldal tartalma) van hogy lehet megcsinálni hogy az indexen belül a 2. IFRAME változzon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt hogy lehet megcsinálni HTML-ben hogy van egy HTML oldal és használok benne IFRAME-et egy menühöz és még egy IFRAME-et az oldal tartalmához. Ez a 2db IFRAME benne van az INDEX-be. Na most az a kérdésem hogy ha a menüben rákattintok egy menüpontra akkor az index-ben lévő 2. IFRAME ami az oldal tartalmát tartalmazza az változzon?2013. febr. 2. 15:50
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve ha nem oldható meg akkor JS-el hogyan?
2013. febr. 2. 16:06
2/3 anonim válasza:
Nem így kell megoldani. Egyrészt nagyon elavult már a framek használata, másrészt ha így szeretnéd megoldani, akkor a menüt ne rakd frameba, csak simán a dokumentumba.
pl:
<a href="alma.html" target="framem">alma</a>
<iframe src="def.html" name="framem" id="framem" width="600px" height="500px"></iframe>
nem ellenőriztem, de ismétlem elavult.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.!
Tudom hogy elavult de Beadandó-nak csinálom és HTML-be kell csinálni. Kezdő vagyok még nagyon weblap készítésben és egyenlőre ez tűnt a leginkább használhatónak.
2013. febr. 2. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!