Lázárvagyok kérdése:
Weblapra mp3 zenét szeretnék felrakni, amit le lehessen tölteni annak, aki szeretné a gépére felrakni. Ezt hogyan tudom megcsinálni?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném felrakni, hogy ne ismerje fel automatikusan a lejátszót és elindítsa, hanem felajánlja, hogy letölti vagy lejátsza. Ha csak simán belinkelem az mp3-as file-t, akkor például a Mozilla megkérdezi, de a Crome-n már automatikusan elindul, és nem engedi letölteni. Milyen html kódot kell beírni, hogy minden esetben a letöltést felajánlja? (Egy zenekarnak csinálom a lapot, és szeretném, hogy le tudják majd tölteni a zenét.)#weboldal #letölthető mp3
2013. jan. 25. 21:02
1/3 anonim válasza:
Simán feltöltöd fájlként és belinkeled:
<a href="eleresi/ut/a/fajlodhoz/zene.mp3">link</a>
Ha ezzel is gondod van, hogy a chrome elindítja, akkor zip-peld be például.
2/3 A kérdező kommentje:
Pont ugyanígy tettem be, és ennél tapasztaltam, hogy a Chrome automatikusan megnyitja. És az az érdekes, hogy még jobb klikkel sem ajánlja fel a letöltési lehetőséget.
Ezek szerint csak zip fileként lehet azt elérni, hogy menthető legyen?
2013. jan. 25. 21:49
3/3 anonim válasza:
Lehet a szerveren (lévő php-ban) ügyeskedni, hogy mindenképp letöltse, de ehhez nem értek. Amúgy a Ctrl + S attól még működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!