Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Aki ért a CSS-hez segítene?

Aki ért a CSS-hez segítene?

Figyelt kérdés
Netről leszedtem egy alap skint a blogomhoz (blog.hu), és most azt alakítgatom magamnak. Viszont ez a skin alapból egy oldaldobozt kezel és sehogy sem tudom elővarázsolni a bal oldali sidebarom.

2013. jan. 30. 18:39
 1/3 compactegon ***** válasza:
állítsd be neki ugyanazt a hátteret vagy színt, ami a látható sidebar-nak van. ez a leggyorsabb és legegyszerűbb hirtelen.
2013. jan. 30. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából a CSS-ben alapból nem is szerepel a másik sidebar, és éppen ez a gond. A már meglévő dolgokat tudom szerkeszteni amik benne vannak, mert más nyelveket ismerek (pl. Javascript, html) de írni nem tudok bele új dolgokat..

(Valószínűleg borzasztóan értelmetlenre sikerült az irományom, mert már nem látok az idegtől.. kérlek bogozd ki..:))

2013. jan. 30. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból válassz egy olyan skint ami neked megfelel, és azt próbáld átalakítani
2013. jan. 30. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!