Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek az oldalunkról?

Mi a véleményetek az oldalunkról?

Figyelt kérdés
link: [link]
2013. jan. 28. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
A kezelő opciók igényesen lettek elhelyezve. George Bernard-tól az az idézet nagyon elgondolkodtató:) Lefoglalja az embert, és szinte át tereli egy másik opcióra hogy nézze meg azt is, mi rejtőzik mögötte. Átlátható. 9.5/10 Azért 9.5 mert egy hangyányit a kezdőoldalon lehetne olyan bejegyzés, amire szemmel láthatólag érdemes rákattintani. Ne pedig nekem kelljen kikeresni hogy most mit is akarok. Pl: legújabb hírek. ( akármiről, játék, új proci várható, esetleg vga, tán még filmet is rakhatsz közé linkkel és ami legfontosabb képpel együtt. Hogy ha rákattint valaki, egyből egy olyan oldal fogadja ami lekötheti. Nem látszotok bénának, szépen megoldott weblap. Így hülyék se vagytok, így tudjátok azt is hogy nem a dicséretekből tanul az ember:) De kritikát nem nagyon tudok írni. Csak azt a fél pontnyit:) Tehát összesítve remek oldal. Főleg ahhoz képest h mikett linkelnek ide néha egyesek-.- Van rajta 1-2 dolog, full fehér háttérrel. Nah, tehát grat:)
2013. jan. 28. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2013. jan. 28. 23:08
 3/9 Drone007 ***** válasza:
100%

Grafikailag, tagolásaiban átlátható, tetszetős honlap.

A csillivilli külső alatt vannak megbúvó problémák.

1. nincs doctype. ha az oldal html5-öt hivatott támogatni, akkor is illenék berakni a doctype-ot (bár html5-nek nincs jele)

2. .tk domain. Ezt nem is ragozom, biztos csak átmenetileg van ilyen domainetek, és amint lesz rá keret szereztek egy értelmes com vagy hu domaint. Így értéktelen a weblap.

3. seo friendly url-ek hiányoznak. Ez ma már alap, ha igényességet szeretnétek sugározni.

4. Az idézet pozícionálása botrányos. Ezt biztosan nem gondoltátok komolyan.

5. A többi oldaltól eltérően a "Tesztek" oldal kicsit elvérzett a gagyiság oltárán. Nem is értem...

6. Kapcsolati űrlap: gyönyörű, de semmi köze az oldal designjához.

7. Kicsit sok a videó és kevés a valódi - szöveges - tartalom

Konklúzió: design 9/10, useability 7/10, programozás: 6/10

Összességében a grafikai tervezésben látok némi kemény munkát, a programozásban annál kevesebbet. Feküdjetek neki kicsit jobban, mert ez a html-oldallapozós statikus dolog már elavult. Sitebuildnak elég jó, kellene mögé egy jó php motor.

További jó munkát!

2013. jan. 29. 00:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem alul, felül ez a nagy kék tükröződés zavar. Lehetne kisebbe ha mindenáron ragaszkodsz hozzá.
2013. jan. 29. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ó csak kritikát írtam. Szerintem is jól néz ki, jó az elosztása, nagyon áttekinthető. A színek is jók kellemes olvasgatni rajta. (előző voltam)
2013. jan. 29. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
A Kapcsolat fülnél is használjatok saját designt, és ne iframes cuccot, és máris egy lépéssel előrébb vagytok.
2013. jan. 31. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát most mondjam azt, hogy template-re bárki tud építeni weblapot? Nem akarok bunkó lenni, de akkor már ráhúzhattátok volna egy wysiwyg editor-t is akár, vagy egy saját motort, nem bonyolult megírni, de ott van akár a Joomla is. .Tk google nem szereti, tehát nem ajánlott, komolyan nincs 2ezer ft-otok egy saját domain címre? Helyesírási hibákat hagyjuk. Az ETARGET meg nem fog semmit sem hozni, nekem anno 40ezres napi egyedivel hozott 400-at tehát levettem, inkább adsense. Bannercsere oldalak tök hülyeség, simán írok rá egy bot-ot és kiakasztom, tehát ne hidd, hogy olyan sok helyen jelensz meg vele. Röviden ennyi, amúgy sok sikert!
2013. febr. 12. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:

hát azé ne domborodjon má ennyire a képernyőm

olvasható, de nem tetszik..

2013. febr. 22. 23:16
 9/9 Drone007 ***** válasza:

Több mint egy hónapja rávilágítottam a problémákra, de még arra sem voltatok képesek, hogy a Shaw idézetet rendesen rakjátok a helyére. És mégis a kiemelt kérdések között reklámozzátok magatokat. Srácok ez kezd szánalmas lenni!

Ha az oldalatok autó lenne, akkor egy metálszínre festett trabant lenne. Na az tényleg szánalmas.

2013. márc. 6. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!