Honnan vehetek normális sima ".hu"-s weboldalt?
Figyelt kérdés
Szóval nem szeretnék .atw.hu , .ucoz.hu és egyéb dolgokat.. hanem csak simán.hu ezt hogyan érhetem el? hol vehetek ilyet ? köszi2013. jan. 7. 23:29
1/5 anonim válasza:
Ezen cégek bármelyikénél.
2/5 A kérdező kommentje:
Már találtam énis köszi. és melyik amit ajánlotok, olcsó és normális?:D
2013. jan. 7. 23:44
3/5 anonim válasza:
sokan webtárhellyel együtt adják így ezt a témát is járd körül. Itt jön a kérdés, hogy dinamikus vagy statikus lesz az oldalad. Ha ez megvan akkor a rendelkezésre állás stb. kérdések fognak felmerülni. érdemes néhány fórumot keresned ahol kitárgyalják az adott szolgáltatót. Itt is él a szabály: olcsó húsnak...
4/5 Drone007 válasza:
Egyik ismerősöm is épp most akar új tárhelyet, ezért szétnéztem neki.
Az ininet.hu-n most 1400 HUF a .hu (.com, .eu, .net) domain, és egész olcsó tárhelyeik is vannak.
Szerintem érdemes megnézni.
5/5 anonim válasza:
Tárhelyparknál most 2400 Ft 2 évre a domain és a tárhelyeik sem olyan drágák, érdemes ránézni a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!