Hogy tudok saját weboldalt készíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami nem olyan mint a g-portal.stb..., hanem normal. pl: www.enoldalam.hu semmi www.enoldalam.!gportal!.hu, remélem értitek.2009. aug. 27. 17:24
11/17 A kérdező kommentje:
Tárhelyt keresni?
2009. aug. 28. 13:29
12/17 anonim válasza:
nem igazán... először is készíts egy honlapot. utána keress egy olyan tárhelyet, ahová mondjuk commanderen keresztül fel tudod tölteni az oldalakat, pl. atw.hu. és ha már teljesen profi vagy, akkor válts fizetős tárhelyre. egyébként hány éves vagy? a htlm-kódokat tanítják középiskolában és nyolcosztályos gimikben már 6. osztályban is.
13/17 A kérdező kommentje:
Most ballagtam. Megyek9ikbe.
2009. aug. 30. 23:09
14/17 A kérdező kommentje:
Mi nem tanultunk ilyet. cO
2009. aug. 30. 23:09
15/17 anonim válasza:
Kétlem, hogy tanítják középsuliban, nálunk 4 éve ilyen nem volt.
Következő lépésként szerezz be egy HTML szerkesztő progit pl. Coffeecup HTML editor. Ez azért jó,mert segíti a munkádat, kevesebbet hibázol benne.
Ahhoz hogy "élesben" tudd tesztelni a honlapod, regisztrálj először egy ingyen tárhelyet pl. az ultraweben. Ahová fel tudod, tölteni a HTML fáljaidat és valami.uw.hu néven el tudod érni. Ha kell további segítség, írj, majd igyekszem figyelni ezt a témát.
16/17 anonim válasza:
nálunk is tanítják (nyolcosztályos gimi), mert az érettségi része, ezért mi is vettük 6.-ban. a nyolcosztályosokban már 5.-től tuszkolják a diákokba az érettségi fogalmát. pl. én most vagyok nyolcadikas, öt matekkönyvünk van, ezek közt van egy 9-es és gy 11-es matekérettségi felkészítő, amit még idén meg kell csinálni. szóval az ilyan helyeken tanítják :) de, mint mondta az előttem szóló, ha valaki középszintű érettségit szeretne, akkor középsuliban már tanulnia kell honlapkészítésről.
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Meglátjuk mi lesz belőle. :)
2009. okt. 1. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!