Melyik Magyarország legigényesebb weboldal készítő cége?
Hígul a szakma, nagyon sok ember hiszi azt manapság, hogy ért hozzá, csak a valóság cseppet mást mutat.
A legigényesebbet elég nehéz megtalálni, mivel rengeteg eltérő stílus is van, illetve attól, hogy valami jól néz ki még jelenti azt, hogy jó is, illetve ez vissza felé is igaz.
+ Elég gyakran láttam azt, hogy egy cégnek elég gyenge, régen frissített saját oldala van, ellenben sorra dobja ki a nagy megrendelőknek a jobbnál-jobb munkákat. (Emiatt is nincs ideje a sajátját megcsinálni.)
Valamint fordítva is volt szerencsém ilyenhez, hogy a bemutató oldal igényes, sokat dolgoztak rajta, de az utána készített munkák elég gyengék.
Ez az fps.hu tetszik, köszönöm, ilyen ajánlatokat vártam! :)
A webshark.hu igénytelennek tűnik és a kezdőoldalon fogad egy 'Töltsd le a flash playert' sajnos apple nem támogatja ezt - nem is baj. Nyomát se látom a HTML5-nek, valamint semmi meggyőzőt nem találtam. Azért egy mobil optimalizált, vagy minimálisan responsive kinézetet elvárnék.
Kedves Krv! A mi oldalunkat a www.alkotoportal.hu-t egy olyan cég készítette, akikkel nagyon meg vagyok elégedve. Reális, korrekt áron dolgoznak, jó minőségben. Őket itt érheted el: www.yohhanangraphics.com
Refereniáikat pedig szerintem a facebook oldalukon jobban találsz: [link]
Remélem, hasznodra lesz a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!