Le lehet tiltani egy weboldalat aminek külföldi szervere van Magyarország területén?
A magyar internetszolgáltatók nyilván képesek arra, hogy korlátozni tudják az általunk elérhető oldalakat.
A pedofil tartalmakon kívül nem igazán tüntetnek el sok dolgot... Teszem azt hiába haragszol a Napisza... és egyéb ilyen oldalakra, jogilag nem sok mindent tudnak tenni ellene.
Meg amúgy is... Mi az a közerkölcs???
És szerinted a hatóságok kin keresztül tudják ezt megoldani, ha nem az internetszolgáltatókon keresztül!?
A fikázós oldalakra nagyon nagy többségében olyan dolgok kerülnek, amiket az emberek önszántukból töltenek fel az internetre... Aki nincsen tisztában az internet szabályozhatatlanságával annak az ilyen oldalak szolgáltatnak tanulságot, sokaknak pedig szórakozást, elrettentést...
De akkor gondoljuk tovább. A legtöbb brutális játék közerkölcsöt sért, mivel a fél világot ki lehet bennük irtani, akkor azokat is tiltani kell. A sok valóságshow káros a társadalomra nézve, tiltsuk be... Folytassam? :)
Én örülnék neki, ha nem lennének elérhetők ezek az oldalak, mert bárki megnézheti őket. Nem tudom, hogy miért jó ez a nagy szabadság, mert azért nem minden jó ami az interneten keresztül lejön.
Szóval én ilyen téren azért konzervatív vagyok. Nem kell az a nagy szabadság, pláné ha ízléstelen dolgok vannak a weboldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!