Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Le lehet tiltani egy weboldala...

Le lehet tiltani egy weboldalat aminek külföldi szervere van Magyarország területén?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 17:02
1 2
 11/12 Argloss ***** válasza:

Az átlag emberek általában szoktak olyan értelmesek lenni, hogy el tudják dönteni mit akarnak látni. A gyerekeket pedig a szülők dolga megtanítani, hogy mi az a dolog amit már nem kellene...

Olvastál már történelemkönyvet? Vagy esetleg híradót néztél már? Ott is hihetetlenül sok borzasztó dolog van... A múltat is betiltanád? Szerinted annak jó hatása lenne? Vagy csak az interneten kell korlátozni a tartalmakat?

Szerinted létezne olyan szabályozás ami mindenkinek elfogadható lenne? Milyen alapon tiltanád meg valakinek, hogy valaki disznóvágást nézzen az interneten? Végignézve ez is brutális mégis az élet része...

2012. jan. 9. 18:55
 12/12 anonim válasza:

"Szóval én ilyen téren azért konzervatív vagyok. Nem kell az a nagy szabadság, pláné ha ízléstelen dolgok vannak a weboldalon."

Szerencsere nem egy begyoposodott idiota talaja ki, hogy mit lehet es mit nem megnezni az interneten. Ezt szeretem az internetben. Ha neked valami nem tetszik ne nezd. Mas dolgaval meg rohadtul nem kell fogalkozni! El tudja mindenki donteni, hogy mit akar latni.

2012. jan. 12. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!