Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalra regisztráció hogyan?

MinerCena kérdése:

Weboldalra regisztráció hogyan?

Figyelt kérdés
Sokat láttam több mint 100 választ láttam mindenhol de egyik se volt letudjátok rendesen írni vagy videót készíteni hogy hogyan kell?

2013. jan. 5. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

1. lépés: megtanulsz normálisan fogalmazni

2. lépés: megtanulod a kérdést a címmel összepárosítani

3. lépés: felteszed újra a kérdést

2013. jan. 5. 10:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Akarok a weboldalamon egy regisztrációt hogy tudjanak fel regisztrálni az oldalamra meg bejelentkezni!
2013. jan. 5. 11:00
 3/6 Drone007 ***** válasza:

A google (és ezáltal a youtube is) a barátod:

http://www.youtube.com/watch?v=zjfIy1v75eA

login rendszer készítése lépésről lépésre. ugye az angol megy?

Sok sikert!

2013. jan. 5. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon is lehet én is olyant szeretnék!

2013. jan. 5. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy kell, hogy kérsz felhasználónevet, emailt meg jelszót. Jelszót legalább kétszer, de láttam már új trendeket, ahol háromszor, és még egy ilyen krix-kraxot kiírsz, amit be kell írnia, hogy csak az regisztráljon aki komolyan gondolja. És akkor utána azzal be tud lépni amit megadott, ha az emailben rákattint arra az aláhúzott hosszú szövegre.

Remélem tudtam segíteni! Balázs

2013. jan. 5. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Balázs, ásd már el magad...

[link]

Itt kérdezz! :)

2013. jan. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!