Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom azt megcsinálni,...

Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy van pl a www.gyakorikerdesek.hu és van az én oldalam www.djrudg.eu és azt szeretném hogy a www.djrudg.eu/kerdesek oldalon a gyakori kérdések jöjjön be de úgy hogy az url helyén maradjon az én oldalam?

Figyelt kérdés
Persze ezt egy másik oldallal szeretném. Lehet php vagy html nekem mind1 csak nem tudom a jó megoldást. És nem jó a sima rendszerbeli átirányítás mert akkor nem az én url em marad.

2012. dec. 17. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A szó, amit keresel: Iframe.

Ugye a frame lehet _blank, _new, _right, stb... az iframmel tudod méretre vágni az ablakot.

2012. dec. 17. 18:12
 2/15 A kérdező kommentje:
De nem méretre vágni szeretném, mert attól ha átirányít az url ott lesz..
2012. dec. 17. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Pont ez a lényeg. Az oldalad közepére csinálsz egy iframet, a linked pedig az iframeben hozza be a gyakorikerdeseket. Így felül, a böngésződben marad a djrudg.eu, míg a lap közepn a gyakori látszik. Nem ez a cél?
2012. dec. 17. 19:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Ohh értem, köszönöm! És akkor eltudod nekem mondani konkrétan hogy mit írjak? Légyszíves. Köszönöm.
2012. dec. 17. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Itt egy tutorial, még pontos kód is van, és egy példa a lap közepén.

Értelemszerűen, ha a saját oldaladra nincs szükség körülötte, akkor az iframet megnagyítod pont akkorára, mint a böngészőablak.

2012. dec. 17. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
2012. dec. 17. 19:28
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem sikerül nem jön be amit szeretnék. csak simán kimásolom azt a feketével szedett kódot:

<iframe name="inlineframe" src="float.html" frameborder="0" scrolling="auto" width="500" height="180" marginwidth="5" marginheight="5" ></iframe>

És az stc helyére beirom pl www.google.com?

2012. dec. 17. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretnélek megbántani, de ha ennyire nem értesz a weboldal készítéséhez bízd szakemberre!Ez egy alap feladat...
2012. dec. 18. 04:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Figyu nem az a baj, hogy nem értek hozzá ha nem konkrétan nem ezt keresem. Mert ahogyan én tanultam és tudom, a frame az arra jó hogy a tárhlyeden lévő egyéb html, vagy php fájlt ablakban futtasson.! És nem azért amire nekem kell Érted?
2012. dec. 18. 15:59
 10/15 Golan Trevize ***** válasza:

Kérdező, olvasd már el alaposan amit az előttem válaszoló írt, légy szíves, mielőtt nekiállsz őt ekézni.

Neked igenis iframe-re van szükséged. Ne keverd ide frame-et, arról senki nem beszélt.

"Míg a sima frame-eket általában arra használják, hogy logikailag kisebb egységekre osszák velük a weboldalakat, az IFrame-eket inkább arra, hogy segítségükkel más weboldalakról beollózzanak tartalmakat (pl. hirdetéseket) az aktuális weboldalba."

2012. dec. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!