Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy van pl a www.gyakorikerdesek.hu és van az én oldalam www.djrudg.eu és azt szeretném hogy a www.djrudg.eu/kerdesek oldalon a gyakori kérdések jöjjön be de úgy hogy az url helyén maradjon az én oldalam?
A szó, amit keresel: Iframe.
Ugye a frame lehet _blank, _new, _right, stb... az iframmel tudod méretre vágni az ablakot.
Itt egy tutorial, még pontos kód is van, és egy példa a lap közepén.
Értelemszerűen, ha a saját oldaladra nincs szükség körülötte, akkor az iframet megnagyítod pont akkorára, mint a böngészőablak.
Nem sikerül nem jön be amit szeretnék. csak simán kimásolom azt a feketével szedett kódot:
<iframe name="inlineframe" src="float.html" frameborder="0" scrolling="auto" width="500" height="180" marginwidth="5" marginheight="5" ></iframe>
És az stc helyére beirom pl www.google.com?
Kérdező, olvasd már el alaposan amit az előttem válaszoló írt, légy szíves, mielőtt nekiállsz őt ekézni.
Neked igenis iframe-re van szükséged. Ne keverd ide frame-et, arról senki nem beszélt.
"Míg a sima frame-eket általában arra használják, hogy logikailag kisebb egységekre osszák velük a weboldalakat, az IFrame-eket inkább arra, hogy segítségükkel más weboldalakról beollózzanak tartalmakat (pl. hirdetéseket) az aktuális weboldalba."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!