Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kiváncsi voltam meg tudnák-e írni egy kicsit komolyabb weboldalt, hát ez sült ki belőle. Várom a véleményeket.

+

Akinek van saját weboldala az regisztrálja be, hogy élesben is ki legyen próbálva

2012. dec. 5. 20:13
1 2
 11/14 banános tészta ***** válasza:
hát ez nagyon tetszik "Megpróbáltál csalni a szavazáson Nem szép dolog" proxy mögül annyi szavazatot birok küldeni az oldalamra amennyit csak akarok :D amúgy jól sikerült persze vannak dolgok amiket javítani kellene
2012. dec. 6. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:

nem rossz a design, DE ezek a tulipánok..

túl vörös - elvonja a szemet (na meg fájdítja is :D)

full hd-n pedig már elég homályos

Szerintem vagy valami világos háttér legyen, vagy az egész sötét.

2012. dec. 8. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
előttem valaki ajánlotta a mintás hátteret, én is valami egyszerübb mintást raknék oda
2012. dec. 8. 19:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, sok érdekes problémára hívtátok fel a figyelmem. Mivel túl sokat kellene buherálni a dologgal, most jön az, hogy delete és kezdem újra. Majd jelentkezem 2.0 verzióval
2012. dec. 9. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!