Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » S. O. S. Php & MySQL! Segítene...

S. O. S. Php & MySQL! Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
Nem tudom hol a hiba. Belenézne nekem valaki akinek ez egyszerű? Egy fórum oldalt hoztam létre (vagyis szerettem volna). Már elég régen foglalkoztam a php-vel ezért van olyan rész ami bizonyára hülyeség. Ki tudná nekem valaki javítani? Nem túl sok. Mármint aki ért hozzá annak tudom, hogy nem kell ,,kibogozni". Igyekezdtem nagyon érthetően írni, hogy később is kijöjjek belőle, ha elő venném. Privátban vagy e-mailen átküldeném a 4 file-t.
2012. dec. 1. 20:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jól jönne a segítség! Nem sok komolyan!
2012. dec. 2. 00:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok, segítek, ha tudok, de nem privátban, mert akkor másoknak nem válik a hasnzára és kicsit olyan mintha helyetted dolgoznék :) sql queryket a legegyszerűbb phpmyadminben összerakni egyébként.
2012. dec. 2. 01:13
 13/14 A kérdező kommentje:
gondolom már nem vagy itt... Akkor másolgassam be az összes kódomat? Mert már az egész kész. Csak hibás
2012. dec. 2. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy rosszul indultál neki a dolognak. Nem a probléma megoldási módját kell megszerzett ismerethez igazítani, hanem azt kell megvizsgálni, higy mire lesz szükség az adott probléma megodásához.

Ahhoz, hogy programozz, nem kell minden függvénynek, utasításnak, parancsnak, stb a fejedben lennie, mivel ezeket az Inerneten könnyedén megtalálod. Én is, ha van egy olyan probléma, amit tudom, hogyan kell megoldani, csak nem tudom, melyik függvény lesz alkalmas a problémám megoldására, akkor a világhálón keresek megoldást. Legtöbb esetben fél perc alatt meg lehet találni az adott kérdésre a választ.

2012. dec. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!