Joomla komponensben adat lekérése egy bizonyos táblában lévő mezőből, hogyan? (kód hiba)
A gond az, hogy adott egy komponens: HD webplayer, egy teljesen ingyenes videó galéria kezelő komponens, amiben van egy gyári baki: nem jelenik meg a videó felett a videó címe, alatta pedig a leírása. Azt sikerült kideríteni, hogy ők gyárilag csak egy szóköz html kódját tették bele oda, ahol a videó lekérdezési kódjának kellene lennie.
A készítők oldalán 6 hete nem reagálnak semmilyen üzenetre, a fórumban nem jelennek meg a bejegyzések.
Szóval elkezdtem a hibával foglalkozni. Anyagi okok miatt nem tehetem meg, hogy erre php programozót béreljek.
Tehát ezt a kódot találtam a videó címének lekérdezéséhez:
function getGreeting()
{
$db =& JFactory::getDBO();
$query = 'SELECT title FROM #_webplayer_videos';
$db->setQuery( $query );
$title = $db->loadResult();
return $greeting;
}
joomlában az adatbázishoz nem kell külön csatlakozni, és az előtag is beállított. tehát a #_webplayer_videos a tábla, ami tárolja a videók adatait, és értelemszerűen a title a mező neve.
De nem működik a kód, mert fatal error köszön vissza beillesztés után. Tudna valaki segíteni? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!