Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyennek találjátok ezt a...

Milyennek találjátok ezt a weboldalt?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 18. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Webfejlesztőként egy szavam van rá: pocsék.

Nagyjából 10 éve voltak hasonló dizájnok.

2012. nov. 18. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:

2009-es design, azóta nem változtattam rajta.

Így is?

2012. nov. 18. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szép.
2012. nov. 18. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
kicsit korszerüsítsd. Framek, árnyékok stb... tényleg manapság ez már nem divat... JQuery slideshow, Ajax+PHP
2012. nov. 18. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Korrekt. Pár tipp:

A fekete keretet én kukáznám, a "WEB" és "E-Mail" részeket eltakarítanám egy elérhetőségek menübe a lap alján lévő többi adattal együtt és a nagy képet kicsit zsugorítanám vertikális irányban. Ha valaki visszajár, nem egy hatalmas, a fél képernyőt kitakaró képpel kellene fogadni minden egyes alkalommal. Az, hogy mi szükséges a weblap megtekintéséhez jelen esetben kb. annyira fontos, hogy még a lap alján szürkével sem kell feltétlenül neki helyet szánni. A főoldal közepén meg egyenesen felesleges. Mailto nem kell, látogatószámláló sem fontos, az meg hogy hányadika van, végképp nem. Arra ott a jobb alsó sarok. :)

A kétoldalt elhelyezett linkgyűjtemény teljesen felesleges ilyen csicsás formában. Törekedj az egyszerűségre! (Kép nem kell csak link. Így kevesebb helyre elfér és nem is zavaró) A szövegdobozokra is ráférne egy kis kozmetika.

Kb. ennyi.

G.

2012. nov. 18. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Az elképzelés jó!

De a honlap a dizájn szempontjából nem jó!

A gombok szörnyűek!

2012. nov. 20. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg úgy néz ki, mint ami 10+ éve készült, de a tartalom érthető, nem elveszett ügy.

Nézz szét itt, remek oldaltervek vannak fent:

[link]

Fizetős, de inspirációnak is használhatod.

2012. nov. 20. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tényleg segítek ha kell!
2012. nov. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!