Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet olyan weboldalt...

Hogy lehet olyan weboldalt készíteni, ami mögött nincs a szolgáltató "jele"?

Figyelt kérdés

Gondolok olyanra, hogy nincs mögötte pl.: gportal.hu, vagy freewb.hu...stb.

hanem simán van, így hogy HTTP://WWW.valami.HU

Ilyen weboldalt hogy lehet készíteni?

Előre is köszönöm!

2012. nov. 13. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Megveszed a még le nem foglalt domaint és hozzá tárhelyet. Az ingyenesség feltétele, hogy reklámozd a szolgáltatót, azért van benne a neve.
2012. nov. 13. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, keresgéltem neten, ás rájöttem. Köszönöm szépen! :)

Akkor lehet vásárlok domaint... :D

2012. nov. 13. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első jó nagy hülyeséget mondott :D

Azért van benne az uw, atw, fw mert az az ő domain nevük, és olyan kedvesek, hogy ingyen adnak neked tárhelyet, és aldomaint az övék alá. Ha veszel egy domaint te is csinálhatsz magadnak aldomaineket. De ha veszel magadnak domaint, az kevés lesz, mint ahogy az előbb írtam az ilyen ingyenes szolgáltatók adnak ingyen tárhelyet is, egy domain névhez nem szokás ingyen tárhelyet biztosítani, vagy ha igen az olyan is...

2012. nov. 13. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
de átirányíthatja a domain címet az ingyenes tárhelyére... persze ha már vesz egy domain címet, illik hozzá fizetős tárhelyet is vásárolni.
2012. nov. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!