Hogyan kell neveldét, vagy weboldalt csinálni freeweb, uw.hu-n?
Figyelt kérdés
valaki segitene nekem?2012. nov. 2. 17:45
1/12 anonim válasza:
Megtanulsz programozni, és megirod a gépeden, aztán feltöltöd a tárhelyre, vagy felbérelsz valakit aki megcsinálja neked.
2/12 A kérdező kommentje:
megtanulok inkább programozni csinálni neveldét fiataloknak
2012. nov. 3. 15:05
3/12 anonim válasza:
sehogy.az ingyenes tárhelyszolgáltatók erre nem alkalmasak.
ha mégis azok, úgysem tudod megírni :D
4/12 anonim válasza:
Ugyanúgy kell mint egy másmilyen weboldalt, ha azt sem tudod hogy kell akkor még egy pár év mire kész lesz,de olyan minőségűt mint amilyenek vannak nem biztos, hogy tudsz csinálni.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolok. ilyesmi kutya agy más neveldét is láttam ilyen weboldlaon
www.dogworld.uw.hu www.kutyuskanevelde.uw.hu is ilyesmi
2012. nov. 8. 20:12
6/12 anonim válasza:
Ehhez sokat kell tanulni, és nem is olyan jó, nem mondom a design még elmegy a többi része nem túl komoly.
7/12 A kérdező kommentje:
dogsworld,kutyuskanevelde, vannak még más neveldék is
2012. nov. 8. 20:43
8/12 anonim válasza:
Ilyen sorrendben tanuld meg ezeket:
HTML, CSS,
PHP, MySQL.
Ha mindet elsajátítottad, már nem fogsz ilyeneket kérdezni.
9/12 anonim válasza:
Kliens oldalon választhatsz: HTML4 vagy 5, Javascript (JQuerry), Java, Silverlight(C#, XAML), Flash(Action Script), WPF(C#), Asp.Net(C#)
Szerver oldalon: PHP, JavaServlet, WCF
Adatbázis: MySql, MSSql, PL/Sql
+ egy kis kombo javabean, jstl
Én a helyedben HTML4, PHP, MySql, Javascript-ből építeném fel, de kell hozzá design is, mondjuk flash ide-ben lehet érdekességeket rajzolni, vagy fotosop...
10/12 anonim válasza:
Jaa! Előző vagyok, és csak most látom, hogy UW :S, hát akkor nagy része kizárva, mondjuk amit tanácsoltam vagy Flash, Silverlight, WPF, de Silverlight-hoz nem leszh WCF szervered, tehát PHP-val kell összekötni, nem éppen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!