Hogyan lehet saját weboldalt csinálni?
sok hasonló kérdés van.
most próbálok kicsit megértő lenni a többiekkel szemben...így hát én magyarázom el!
Hogyan lehet saját weboldalt csinálni?
Néhány kérdés ami segíti eldönteni.
amennyiben "a" a válaszod akkor a következő:
eoldal.hu blog.hu ...stb
amennyiben B:
000webhost.com
ultraweb.hu
atw.hu
amennyiben C:
megacp.com
dima.hu
a kérdések:
1., Akarsz e bele pénzt fektetni? ("a" és "b" a nem C az igen!)
2., Hogy szeretnéd , hogy kinézzen? (a,b kicsit rozoga rozzant rossz kinézetűen.... C úgy ahogy te szeretnéd)
3.,Szeretnél e hozzá tanulni? (segít a jobb kinézetben!) (a nem b és C igen!)
4.,szeretnéd , hogy a te weblapod elvesszen a többi 2 milliárdban?(a az IGEN b(csak akkor nem ha kivételesen jó vagy!) és a C a nem!)
5,. Mennyi látogatót szeretnél? (a - min1 max 10 (az egy az te vagy!) b min1 max 9e (ha kivételesen jó) C - min 100 max (végtelen)
Milyen típusú weblapot szeretnél? ( A - unalmas blog amit csak én olvasok B - viszonylag izgalmas és ESETLEG (erre az esély 1 a millióhoz) pénzt is tudsz vele keresni C Olyan amilyent TE akarsz.
biztos pénzkeresési lehetőség....(akár lehet Torrent tracker.... fájl megosztó, közösségi portál...))
válassz ki egy betűt (csak egyet...és azt vidd végig az egész kérdés soron!)
az A hoz csak elképzelés meg 5 perc kell , hogy összehozz egy nagy rakás sz**t!
a B hez HTML,CSS,PHP,MYSQL,JS(tudás) és még több 10(maradjunk 1000-ben...) óra kell , hogy összehozz egy közepesen jó weblapot...
a C hez évi 3e FT, HTML,CSS,PHP,MYSQL,JS(tudás) kell , hogy összehozz egy jó weboldalt!
remélem érted a lényegét!
ja és van egy D válasz lehetőség is ami azt jelenti , hogy hozzáértővel csináltatod meg!
ehhez kell pénz és elképzelés.....
Mélységes Tiszteletem a válasz írójának, aki ilyen érthetően és világosan kifejtette a weboldalkészítés tökéletes menetrendjét!
Le a kalappal. :)
az utolsót is felokosítom....
ingyen = (legtöbbször) sz*r
miért sz*r?
mert bárki letudja koppintani?
amit lelehet koppintani az nem eredeti
ami nem eredeti......
az általában ingyen van :)
ettől függetlenül lehet csinálni egy hó eoldalas lapot...
bár az fényévekre messzebb van egy saját CMS rendszerről!
(érzed a különbséget az eoldal.hu és egy saját CMS között??)
ui:
én is eoldal.hun kezdtem....
Saját honlap készítés ingyen - Webnode
ez szerintem a legjobb oldal szerkesztö :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!