Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Saját weboldalt szeretnék...

Lizi44 kérdése:

Saját weboldalt szeretnék készíteni üzleticéllal, s ha lehet ingyenesen? Persze olyan kellene ami a keresőben is megjelenik, mert van 1csomó amit hiába írunk be célzottan még sincs csak a hirdetésben. Biztosan értitek miről beszélek.

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Megtanulsz HTML nyelven és felteszed egy ingyenes szolgáltatóra. Akkor kb ingyenes, ha a belefektetett munkát nem számoljuk. Viszont én nem nagyon szoktam komolyan venni a cegnev.atw.hu-s honlapokat és szerintem nem csak én vagyok így, ezért célszerű évi pár ezerért egy domaint is regisztrálni. A cegnev.hu sokkal professzionálisabnak hat. Nem tudom mit értesz üzleti cél alatt, de egy profi által készített oldal lényegesen jobb, mint egy kezdő által összetákol.

A Google meg szokta találni a honlapokat különösebb ráfordítás nélkül is. Csak egy kis időbe telik neki.

2012. szept. 24. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Senki nem vesz komolyan egy olyan céget akinek a honlapja egy ingyenes tárhelyen van, én legalábbis biztos nem.

Nem jó reklám egy cégnek, hogy még 10.000 Forintja sincs egy tárhely és domain bérlésére.

A keresőoptimalizálásról rengeteg cikket lehet olvasni a neten, itt van pár:

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 24. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha üzleti célokra kell a weboldal, ne sajnàld rá a pénzt! Én rengeteg dolgot vásárolok weboldalakon keresztül, de a gagyi weboldalakat elkerülöm. Mennyire lehet szar egy cég adott terméke vagy szolgáltatàsa, ha még egy normális honlapra sincs pénze?
2012. szept. 25. 06:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudom akarsz-e saját weboldalt, honnan tudjam??? Csak azért válaszolok, mert az első mondatod KÉRDŐ MONDAT!!! :D
2013. szept. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!