Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ma vettem hirdetesben egy...

Ma vettem hirdetesben egy kartyat, de mikor rakotottem a gepre a kepernyon csikok vannak es kis potyok? Rosz?

Figyelt kérdés

amikor felkapcsolom mar a fekete resznel az elejen ilyen csikok mennek fuggolegesen a kepernyon.

Eltavolitottam az elozo ati x300 os drivert

Beszereltem az ati4850 set es feltelepitettem a hozzakapot drivert

Ujrainditottam ,de mindig ugyan ugy bezavarnak a csikok

Leinstalaltam a drivert es lehuztam az Asus oldalrol a drivert de megis ugyan olyan.....van amikor felse jon a windows csak kijon a kekhalal es a driverol ir h nem jo

Most eppen ujratelepitem az xp de telepiteskozben mindig ott vannak a csikok kicsit vastag csikok potyossek belulrol aztan egy csik tiszta kep aztan megint csikos,pottyos.....

A grafikus kartya lehet a rosz,vagy pedig lehet h az alaplapom nem tamogatja ...az enyem pci 1.0 ez pedig pci2.0 .....alaplapom Asus m2n32 sli deluxe

Mi lehet a baj??

2009. aug. 7. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így halt meg annó az Ati Radeon 9600 asom.

Először ezek a piros csíkok, utána két három héttel meg már el se indult vele a gép.

2009. aug. 7. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
átvertek sajnos
2009. aug. 7. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, valószínűleg átvertek...
2009. aug. 7. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen rossz. Memoriahiba, es ha mar 2d-ben (windows asztal) is elojon, akkor nagyon kuka. (oke, megprobalhatsz ugyanolyan memoriachipeket raforasztani a kartyara, bios modositassal kiiktatni a hibas memoriateruleteket, illetve, remenykedhetsz abban, hogy en tevedek, es nem memoriahiba, hanem a gpu tulmelegszik (hasonlo jelenseget produkal) es akkor csak a hutot kell kitisztitani, ujrapasztazni.)
2009. aug. 7. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg kivenni és lepucolni az érintkezőket, ha nem érintkezik valamelyik láb akkor is lehet ilyen
2009. aug. 7. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:

tiszta a borda es a ventilator is........ujratettem az xp,azutan mar a teljes kepernyo csikozodott vizszintessen,megprobaltam ujra a drivert,restartaltam aztan feljott a windows valtozas nuku aztan a kekhalal ott a driverol irt aszem ati2vd irt ki a hibasnak.....es azota amikor fel akaro´m kapcsolni a gepet de megall egy 5 masodperc utan .....a kartya hatuljan van ket kis lampa az egyet villan es leall a gep

Lehet keves a tapegyseg neki? 360V as....asus m2n32 sli deluxe,athlon 4200+ 2.2 dualcore,3gb /3*1gb ddr2,egy hdd de nem a satas,dvd egeto,.............probaltam h kivettem 2 ramot es kihuztam a dvd,de semmmi valtozas.

A regi x300 somal pedig beindul minden normalisan.

2009. aug. 7. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen bennevan a pakliba, hogy nem elég neki a táp, sőt valószínű is. De az is lehetséges, hogy kaptál egy leégett kártyát :)
2009. aug. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!