Ma vettem hirdetesben egy kartyat, de mikor rakotottem a gepre a kepernyon csikok vannak es kis potyok? Rosz?
amikor felkapcsolom mar a fekete resznel az elejen ilyen csikok mennek fuggolegesen a kepernyon.
Eltavolitottam az elozo ati x300 os drivert
Beszereltem az ati4850 set es feltelepitettem a hozzakapot drivert
Ujrainditottam ,de mindig ugyan ugy bezavarnak a csikok
Leinstalaltam a drivert es lehuztam az Asus oldalrol a drivert de megis ugyan olyan.....van amikor felse jon a windows csak kijon a kekhalal es a driverol ir h nem jo
Most eppen ujratelepitem az xp de telepiteskozben mindig ott vannak a csikok kicsit vastag csikok potyossek belulrol aztan egy csik tiszta kep aztan megint csikos,pottyos.....
A grafikus kartya lehet a rosz,vagy pedig lehet h az alaplapom nem tamogatja ...az enyem pci 1.0 ez pedig pci2.0 .....alaplapom Asus m2n32 sli deluxe
Mi lehet a baj??
Nekem is így halt meg annó az Ati Radeon 9600 asom.
Először ezek a piros csíkok, utána két három héttel meg már el se indult vele a gép.
tiszta a borda es a ventilator is........ujratettem az xp,azutan mar a teljes kepernyo csikozodott vizszintessen,megprobaltam ujra a drivert,restartaltam aztan feljott a windows valtozas nuku aztan a kekhalal ott a driverol irt aszem ati2vd irt ki a hibasnak.....es azota amikor fel akaro´m kapcsolni a gepet de megall egy 5 masodperc utan .....a kartya hatuljan van ket kis lampa az egyet villan es leall a gep
Lehet keves a tapegyseg neki? 360V as....asus m2n32 sli deluxe,athlon 4200+ 2.2 dualcore,3gb /3*1gb ddr2,egy hdd de nem a satas,dvd egeto,.............probaltam h kivettem 2 ramot es kihuztam a dvd,de semmmi valtozas.
A regi x300 somal pedig beindul minden normalisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!