Mit jelet az hogy "garantált" meg "leinformálható" egy hirdetésben?
Szinte az összes autóhirdetésben lehet olvasni hogy "garantált kilométer",de mit jelent ez?Hogyan garantálja az eladó a kilométert?
A másik hogy mindenhová odaírják hogy "leinformálható".Ezt hogy értik?Hogyan lehet egy autót leinformálni?
És az utolsó kérdésem -nem kötekedésképpen-hogy miért takarja ki mindenki a rendszámot,amikor ha látszódna sem tudna vele senki sem mit kezdeni?
Hát igen,ez szó szerint így van utolsó :)))
Gyakorlatilag az ÖSSZES autó ami a hirdetésben szerepel,mind garázsban tartott(nincs is ennyi garázs az országban)egyikben sem cigarettáztak,még a 20 évesekben autókban sem soha,mindegyik megkimélt,még a kiherélt,kihegyezett,leültetett,bukócsövezett GSi-k is :))
és persze ugye a tulajok..mindegyik idős házaspár hölgy tagjáé volt aki vagy orvos vagy mérnök vagy tanár volt...mert Magyarországon csak ők vezetnek autók :)))
Hihetetlen ez az egész.Ha mindenki leírná az igazat sokkal jobban menne az autópiac,mert az ember tudná hogy mit vesz és ezért merne is venni,még sok km-rel is.
De nálunk mindenki mindenből a legtöbbet akarja kivenni,aminek ez lett a vége hogy már senki nem hisz senkinek és inkább sokan döntenek a hitel felvétel mellett,mert ugye az mégis csak új autó és nem fázhatnak rá vele.
Én külföldön élek,messze Magyarországtól és itt elképzelhetetlen hogy egy szervízkönyvben ne valós teljesítés legyen rögzítve!!!Senki nem kockáztatja az engedélyét meg a jóhírnevét ilyenekkel.
Mondjuk nem is lehet kocsit eladni vezetett szervízkönyv nélkül,mert pont emiatt senki nem venné meg.
Szomorú h otthon ennyire ki akarnak facsarni egy autóból mindent.
Bár nem csak az autókkal van így otthon...
Ja ja nekem is azt mondták az 5 éves astrara hogy nem dohányzó, a hátsó ülés meg ki volt égetve egy picit, szval amikor 2 x elmondattam a kereskedővel nem dohányzó de jó XD
mutattam neki annak meg vörös lett a feje. Végül si máshol vetttem kocsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!