Webshop, weboldal készítés? Bővebben lent!
Sziasztok!Az lenne hogy lesz egy webshopom vagy weboldalom amin tartalmakat lehet elérni.Kérdésem: Hogyan lehetne azt megcsinálni hogy ahogy kifizeti(paypal) akkor utána azonnal megkapja azt amit vett(saját készítésű webtemplate lenne)?
Elmagyarázom hogy értem:Tehát nekem van 2 elképzelésem: A weboldal egyik oldalán,menüpontjában lennének ezek a linkek,és ez az oldal le lenne jelszavazva(A jelszavazást ugye a htacessben kell megcsinálni?) és ahogy kifizeti megkapná a jelszót.Azt szeretném ebben még megkérdezni hogy a weboldal generálna egy jelszót minden nap ahhoz a weboldalhoz és a generálást követő 5. napon pedig kitörli .Ezt a jelszót csak is én tudom,vagy nekem küldi.Ennek az lenne a lényege hogy csak korlátortan egy ideig töltögethessen.És amikor kifizeti mindig e-mailban vagy valahol mindig az aznapi jelszót kapja meg.Tudom hogy ehhez elég kemény php,sql stb. nyelvtudás kell de kérdezem nincsenek ehhez hasonló ingyenesen használható előre elkészített scriptek? A második pedig az lenne hogy a menüpont nem lenne lejelszavazva mindenki annyit,azt tölt le amit akar de ez le lenne jelszavazva(winrar vagy totalcmd vel becsomagolva jelszavas védelemmel) és ahogy mondjuk megveszi annak a tárgynak a jelszavát amit letöltött azt meg is kapja? Ezeket hogyan lehetne megvalósítani?Kérem aki nem a kérdésekre válaszolna az ne is írjon(pl: úgyse fog ják megvnni a templateket stb stb.) mert legalább gyakorlom a html-t és a css-t.
HA sikerülne ezt megvalóstanom akkor már szóba lis jöhetne a seo,keresőoptimalizálás,mert abban is kéne segíteni. (De ez még számításaim szerint pár hónap múlva jön szóba)
és KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A HASZNOS VÁLASZOKAT A SEGÍTŐKÉSZ EMBEREKTŐL.
Ilyen feladatokra már biztosan vannak bejáratott technológiák. Persze indulhatsz a kályhától, de valszeg előbb fogod feladni az eléd gördülő akadályok miatt, mint hogy a keresett pénzből tejet vegyél.
Aztán persze ott van az üzemeltetés kérdése. Arra is kell áldozni, ha más nem egy szervert bérelni vagy valami.
Persze ha az általad említett nyelveket akarod gyakorolni, akkor ez nagyon jó feladat és sok mindent ki lehet hozni belőle.
Ha a pénzkeresés a cél, akkor lehet, hogy jobban jársz, ha egy erre szakosodott oldalon vagy akár a vaterán árulod kezdetben a template-jeidet. Aztán amikor beindul az üzlet, akkor majd telik saját webáruházra, saját bérelt szerverrel, saját programozóval.
Ja és nem tudnál említeni erre "szakosodott" weboldalakat?
A célom igazából mind a 2 mert később sajátkezűleg akarok mindent írni de egy kis zsebpénzt is akarok gyúrni meg beszállni a családi kasszába:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!