Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudok weboldalat csinálni?

Hogy tudok weboldalat csinálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta foglalkoztat a téma a weblapkészítéssel kapcsolatban. Nehéz? Milyen program kell hozzá? Nagyon szeretnék saját weboldalat vagy blogot írni, hol, ill. hogy lehetséges ez? Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. okt. 18. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyszerű, te vagy a 100.-dik kérdező ezen a héten!szerintem egynél többet még lapoznod sem kell ugyanehhez a kérdéshez
2012. okt. 18. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:

ha nagyon meg akarsz tanulni, akkor tölts le valami oktató anyagot torrentről vagy akárhonnan, esetleg vegyél egy ilyet gondolom azt is lehet.

én is most tanlom, megyeget is úgy ahogy, de ez sajnos nem egydélutános móka, arra ne számíts, hogy leülsz és estére már kész van életed első überkirály honlapja.

de ha nem érdekel különösebben a téma akkor tudom ajánlani pl a mindenkilapja.hu-t ;)

2012. okt. 19. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ó és egy egyszerű jegyzettömb elég a weboldal készítéshez :)
2012. okt. 19. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

ATW.HU

Prógram: Notpad++ a weboldalnak, CSS a kinézetnek.

Elég nehéz.

Blogot Word Press (FTPre telepíthető Blogmotor) segítségével tudod

2012. okt. 19. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2012. okt. 19. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Notepad++
2012. okt. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!