Készítettem egy blogot. Jól sikerült ahhoz képest amit elvártam ezektől a szerkesztőktől. De kicsi a látogatottság, egy-két dolgot kipróbáltam a nézettség javítása érdekében de még mindig kicsi a látogatottság. Nincs valakinek valami ötlete?
A legfőbb az, hogy írj bele színvonalas cikkeket, lehetőleg rendszeresen. :) És légy türelemmel. Pár hónap alatt lesz eredménye a munkádnak.
Az olvasottságod növelheti, ha a közösségi oldalakon is megosztod a bejegyzéseket.
Meg szabad kérdezni, mi a blog témája?
Nagyon komolyan el kell kezdened színvonalas cikkeket írni. Több blogom is van, és nem egyszerű velük felfutni. Minden kezdet nehéz.
1.) cikkírás (heti 2-3 minőségi bejegyzésed legyen)
2.) domainvétel
3.) keresőoptimalizálás
4.) linképítés
Két utad van:
1, valóban jó, érdekes cikkeket írsz ami az embereket valóban foglalkoztatja, érdekli. Ebben az esetben a keresőoptimalizálást Ők maguk fogják elvégezni, azzal hogy megosztják, linkelik, stb.
2, A megosztást, linkelést, szóval az optimalizálás részét Te végzed el. Ez nem kevés munka. Esetleg megbízhatsz egy céget aki foglalkozik ilyennel. Ha csak linkre van szükséged, akkor mondjuk használd a gyorslink.hu -t
Kösz a válaszokat!
Most nemrég azt vettem észre a blogom látogatottság számlálóján, hogy kevesen olvassák de azoknál az oldatelöltés szám nagyon magas, ez úgy olvastam azt jelenti, hogy kevés ember sokat nézegeti a blogom... ami már nagyon jó hírt jelent számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!