Szerintetek miért nem látogatják a mlapos oldalam?! Oké tudom hogy sokan nem szeretitek ezt a hostot, de most nem ez a lényeg. Nem egoból mondom, de az én oldalam is van olyan jó mint másé.
Azért nem látogatják, mert minden második honlapnak ez a témája és már baromi unalmas. Ráadásul utálatos az a szleng ahogy beszélsz az oldalon, és a design is egy fos.. Azt mondom neked, hogy próbálj egyedi lenni, és ne feltétlenül ezt a divatot kövesd. Jah igen.. VK kód, css kód? Ezek is szinte minden mlapos oldalon megtalálhatóak, és szerintem fölösleges neked is kirakni őket. Szóval próbálj egyedi lenni, és akkor jobb lesz! Meg hírdessed másoknál a lapodat, úgy több látogató is fog jönni! ;)
Üdvözlettel,
Stevee
stevee.gportal.hu
stevee.mlap.hu
Nekem tetszik.
Amúgy próbálj meg keresőszavakat megadni (szerintem tudod hol kell), kérj cseréket, esetleg írj kommenteket más oldalakon is ;) Ha kommenteket írsz, legalább a szerkesztő meglátogat (ha jófej), de van olyan, hogy a látogatókat is érdekli más honlapja ;) Sok szerencsét!
UI. Én nem nagyon szoktam kérni cseréket :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!