Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet wamp szerverbe...

Hogyan lehet wamp szerverbe lévő regisztrációs és egyéb mysql adatbázisokat be importálni egy valódi szerverbe?

Figyelt kérdés

egy metin2es szerverkliensünk van és azt szeretnénk hogy a főoldalunkról be lehessen lépni a játékba. De jelenleg egy külön oldalon lehet regisztrálni is meg belépni is az oldal a wamp szerveren fut szóval a játék mellett.

De a legjobb lenne a főoldalba be lehetne ágyazni.Még jobb lenne ha az adatbázist is át lehetne vinni egy az egyben a szerverre hogy ne keljen ujra regeltetni az embereket.

#Metin2 #WAMP #serever #metin2server
2012. okt. 21. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A szerver fizetett?

Mert akkor (talán) megoldható, hogy a metinben a mostani szerver adatbázisát állítjátok be, hogy ahhoz kapcsolódjon és kész, máris egy adatbázis van a kettő helyett.

2012. okt. 21. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:
igen a valós szerver fizetett
2012. okt. 21. 19:20
 3/11 A kérdező kommentje:

tarhely.biznél vagyunk de még mindig nem tuom hogy kel...

cpanelünk van

2012. okt. 21. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:

ez mysql adatbázis?

mert ha jól értem és van a neten is adatbázis, de otthon van és onnan kéne átenni

akkor exportálod az adatbázist egy xy.sql fájlba, és azt a szerveren pedig exportálod, és annyi.

(ha jól értettem a problémát :D)

2012. okt. 21. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
*inportálod és annyi
2012. okt. 21. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, így tudja átvinni, de a probléma megmarad, hogy máshol kell regisztrálni és minden user után át kell megint vinni az adatokat.

Vagy megpróbálja megtudni az SQL szerver címét és reménykedik, hogy a szolgálató engedi kintről a csatlakozást. Ez esetben a metin szerverben ennek a címét kell megadni.

Vagy beállít egy szinkronizálást a 2 adatbázis között. Lehet ilyet is csinálni, de ehhez is az kell, hogy a szolgáltatónál lévő adatbázis elérhető legyen kintről sajnos.

(Itt a szolgáltató alatt a szervert hostoló céget értem, illetve az ő adatbázisukat.)

2012. okt. 21. 22:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Importálás ne megoldható mert nem az alap myql-t használja az illető csak valami hülye programot aminek a sintaktikáját nem szereti a phpmyadmin.

És engedélyezve van a távoli elérés.

hozzá adtam az adatbázishoz csak abban nem vagyok biztos sikerülni fog e az elérés.

Mert hogy hamacis a kliens a szerveren meg nincs hamachi

2012. okt. 22. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:

A Hamachi tök fölösleges.

Menni pedig akkor fog, ha a portok megfelelően vannak beállítva a routeren és a tűzfaladon. (Ha kifelé kapcsolódsz akkor nem kell semmit csinálni, ha befelé, akkor portot kell nyitni.)

A WAMP szerveren MySQL szerver van (phpmyadmin-os felülettel együtt), amiből lehet exportálni egy halom formátumba.

Erősen kétlem, hogy nincs olyan formátum, amit a másik is ismer és ugyan ez fordítva is igaz.

GARANTÁLTAN át lehet vinni az adatbázist.

2012. okt. 22. 12:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem hibát írt ki mikor importálni akartam a szerverre

syntaxis erorr

2012. okt. 22. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a pontos hibaüzenet és javítsd ki kézzel, ha kell. (Ált. csak 1-2 apróság szokott lenni, például ott van a tábla kódolása, aminek nem kéne stb.)
2012. okt. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!