Hogyan kel ilyen regisztrációs beléptetős rendszert csinálni?
Interneten már mindenhol megnéztem, de semmi nem volt jó! :(
Ha lehet olyan válaszokatv adjatok amiben megadjátok hogy pl: az index.php-be ezt írd majd a feldolgoz php-ba meg ezt köszi. [link] találtam eg yoldalt ami elég jó, de van valami magyarázat az oldalon nem értem hogy mi is az! HELP!!! :)
Szerintem csak bele kell írni a fájlokba az elérési utat ahhoz a könyvtárhoz, ahol a felhasználók adatait tárolod. (asszem a 7.sorokba, ahol írja is) Mondjuk én jobban szeretem MySQL adatbázisban tárolni az adatokat, mint fájlokban.
De keresgélj csak, rengeteg példa fent van a neten, amiből megértheted és kimazsolázhatod, ami neked kell. Ha semmit nem értesz belőle, akkor inkább válassz valamilyen kész rendszert pl Joomla.
Először is, mielőtt ilyen kérdést teszel fel, utánajárhatnál, hogy milyen ismeretek szükségesek a probléma megoldásához.
Erre a problémára nem fogsz kopipészt scriptet találni.
Először is tanuld meg a szerver oldali programozást, és a HTML formok használatát.
És még MySQL ismeretekre is szükség lesz, ha biztonságosan akarod tárolni az adatokat.
Másik lehetőséged, hogy CMS-t használsz.
Szerintem egy login script letöltéshez nem muszáj tanulni hónapokat.
Ez fontos, hogy működjön a chapta:
3. Setting up reCaptcha for your Script
Go to recaptcha.net, register a free account, and you will get public and private keys. Make a note of that and set it here inside dbc.php
$publickey = "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
$privatekey = "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx";
You will also need to download recaptcha php library ( [link] unzip and copy the recaptchalib.php into php login script folder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!